PS4 Young Souls

Jenn ja Tristan ovat orpoja, jotka elämä johdatti salaperäisen tiedemiehen luo. Tämä otti heidät luokseen ja hoiti heitä kuin omia lapsiaan. Mutta eräänä päivänä hän katosi hyvin oudoissa olosuhteissa.

Kun kaksikko etsi häntä epätoivoisesti, he löysivät piilotetun kellarin ja Moon Gate -portaalin. Se vei heidät vaaralliseen rinnakkaismaailmaan, jossa asui peikkoja.

Seikkailusi alkaa, kun yrität yhdistää nämä kaksi hyvin erilaista maailmaa.

32,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 06.07. asti
  • Välivarastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
Kuvaus

OMINAISUUDET

● Pelaa dynaamista ja syvällistä sivuttain vierivää mätkintäroolipeliä Jennin ja Tristanin roolissa, joko yksin tai yhteistyötilassa, ja tutki peikkojen kieroutuneen maailman sekä ihmisten tyylikkään maailman neljää ainutlaatuista biomia.

● Muokkaa taisteluvarustustasi avaamalla ja päivittämällä satoja aseita, panssarisarjoja ja lisävarusteita pelastaaksesi tuntemasi maailman.

● Avaa odottamattomia tarinapolkuja, kun taistelet tiesi kymmenien eeppisten luolastojen, vihollislaumojen ja yli 20 pelottavan päävastustajan läpi peikkojen valtakunnassa.

● Young Souls yhdistää klassisen mätkintäpelin ja tarinapitoisen roolipelin kauniisti muotoillun tarinan ja upeasti kuvitetun maailman avulla.

Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu1 kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta