Kitaria Fables PS4

12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 07.07. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Ihastuttavan söpö toimintaseikkailu-RPG, jossa on maanviljelyä ja rakentamista - taistele miekalla, jousella ja loitsukirjalla aseistautuneena maailmaa uhkaavaa nousevaa pimeyttä vastaan. Ryöstä luolastoja etsiessäsi muinaisjäännöksiä ja resursseja, hoida maatilaasi kasvattaaksesi omia elintarvikkeitasi ja tee yhteistyötä kylän naapureidesi kanssa uusien varusteiden valmistamiseksi.

Tervetuloa Kitarian maailmaan - rauhalliseen maahan, jossa luonto elää harmoniassa - tähän saakka. Tassukylän ympäristön villieläimet muuttuvat yhä aggressiivisemmiksi, joten imperiumi on kutsunut sinut tutkimaan asiaa ja puolustamaan kansalaisiaan.

 

  • Reaaliaikainen taistelu - Käytä lähitaisteluaseita, jousia ja tao uusia loitsuja. Kokoa varustuksesi haluamallesi taistelutyylille sopivaksi ja valmista pelityyliäsi täydentäviä taikavoimia, aseita ja haarniskoja.
  • Opi muinaista taikuutta - Kun saat haltuusi ikivanhan loitsukirjan, voit sen avulla oppia taikuutta, jonka imperiumi on jo kauan sitten kieltänyt - ja saada etulyöntiaseman taistelussa!
  • Kerää, rakenna ja viljele! - Kitaria on täynnä resursseja, joita voit käyttää hyödyksesi! Tapa hirviöitä saadaksesi raakaaineita, istuta siemeniä ja viljele satoasi saadaksesi ruokaa ja kerää materiaaleja ja malmeja, jotta voit valmistaa entistä tehokkaampia aseita, haarniskoja ja asusteita.
  • Luo kotisi tassukylässä - Kitaria on täynnä ystävällisiä (ja vähemmän ystävällisiä!) asukkaita. Tee itsesi tunnetuksi naapureillesi ja toteuta heidän pyyntönsä. Mitä enemmän sitoudut uusiin ystäviisi, sitä enemmän palkintoja saat, kun suhteenne kasvavat!
  • Paikallinen co-op-tila - Suorita tehtäviä yksin tai ystävän kanssa! Kaksinkertaistakaa tulivoimanne ja käyttäkää Kitaria Fablesin joustavan taistelujärjestelmän vapautta täydentääksenne toistenne vahvuuksia...