Pineview Drive (latauskoodi) Switch

Vanha hylätty kartano sijaitsee Pineview Driven umpikujassa. Huolestunut mies seisoo sen porteilla ja katselee kiinteistöä. 20 vuotta sitten hän oli käynyt tässä kartanossa vaimonsa Lindan kanssa. Heidän vierailunsa aikana hänen rakkaansa katosi jäljettömiin - hänen salaperäinen katoamisensa on selvittämättä.

20 vuoteen ei ole löytynyt johtolankoja, 20 vuoteen hän ei ole löytänyt rauhaa, 20 vuoteen tämä Pineview Driven talo ei ole hellittänyt häntä piinaavasta otteestaan. Nyt hän palaa toivoen pääsevänsä sopuun painajaismaisen menneisyytensä kanssa.

Pahaenteiset legendat, jotka kummittelevat tässä rantamökissä, ovat tulleet tunnetuiksi. Tarinat kertovat, ettei kukaan ole kestänyt kartanossa yli 30 päivää Lindan katoamisen jälkeen. Kohdatessasi voiman, joka on suurempi kuin olet koskaan kuvitellutkaan, sinun on ylitettävä kynnys ja kohdattava pahuus, joka ympäröi tätä salaperäistä mökkiä. Jos haluat ratkaista Lindan katoamisen mysteerin ja raottaa verhoa tästä vaikeasta historiasta, aikaa ei ole hukattavaksi.

12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.06. asti
  • Välivarastossa 14 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
 
Kuvaus

Peli tarkkailee jokaista liikettäsi ja reaktiotasi - tarvitset vakaat hermot, jos haluat selvitä pelistä vahingoittumattomana. Tässä poikkeuksellisessa pelikokemuksessa pelon häivähdykselläkin on hintansa - henkesi. Valmistaudu mullistavaan selkäpiitä karmivaan jännityspeliin.

 

  • 30 pelipäivää: jokaisen päivän aikana pääset uppoutumaan syvemmälle Pineview Driven talon salaisuuksiin.
  • Jokaista liikettä ja reaktiota tarkkaillaan: älä hermostu tai menetät arvokasta elinvoimaa.
  • Ensiluokkainen äänimaailma ja efektit: jokainen ääni saa veresi hyytymään.
  • Henkeäsalpaava kauhuntunnelma: kohtaa syvimmät pelkosi talossa.
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta