Zalando

Yllätä joku erityinen henkilö Zalandon lahjakortilla.

Zalandon lahjakortilla yllättäminen on loistava tapa osoittaa arvostusta ja saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Olipa kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivä tai vain sen takia, että annat jollekin mahdollisuuden valita jotain, mitä hän todella haluaa, hän varmasti arvostaa sitä.

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Zalando EUR Lahjakortti
  Zalando EUR Lahjakortti
  Välitön email-toimitus
  Zalando on Euroopan johtava muodin ja lifestylen verkkoalusta. Berliinissä vuonna 2008 perustettu Zalando tarjoaa muotia päästä varpaisiin yli 49 miljoonalle aktiiviselle asiakkaalle 25 markkina-al...
  Takuu: 12 kk
  Lisätietoja
  • Nettivarasto Varastossa
  0,00 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.07. asti

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Zalando

Zalando on Euroopan johtava muodin ja lifestylen verkkoalusta. Berliinissä vuonna 2008 perustettu Zalando tarjoaa muotia päästä varpaisiin yli 49 miljoonalle aktiiviselle asiakkaalle 25 markkina-alueella. Valikoimiimme kuuluu vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Merkkivalikoimaamme lukeutuvat sekä kansainvälisesti tunnetut nimet että paikalliset brändit. Zalandon verkkokauppa on kohtaamispaikka inspiraatiolle, innovaatiolle ja vuorovaikutukselle. Euroopan muodikkaimpana teknologiayhtiönä Zalando pyrkii kehittämään digitaalisia ratkaisuja tarjotakseen kokonaisvaltaisen muotielämyksen asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen sekä kaikille niille, jotka ovat muovaamassa Zalandon tarinaa. Tavoitteenamme on toimia muodin lähtöpisteenä ja kestävänä alustana, jolla on positiivinen nettovaikutus ihmisille ja maapallolle.

Lunastusohjeet:
Syötä lahjakorttikoodisi kassalla osoitteessa zalando.fi.
Voit myös tallentaa koodin asiakastilillesi ja käyttää sen koska haluat.
Eikö sinulla ole vielä asiakastiliä? Rekisteröidy osoitteessa zalando.fi tai sovelluksessa.
Lahjakortille jäävä arvo (tai hyvitys palautuksista) kirjautuu tilillesi jatkoa varten.

Tietoa lahjakorteista
1. Lahjakortti on aina voimassa. Lahjakortilla maksettavalle tilaukselle ei ole vähimmäisarvoa. Lahjakortin arvoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kadonnutta tai lukukelvottomaksi kulunutta lahjakorttia ei hyvitetä.
2. Lahjakortti tulee aktivoida 24 tunnin kuluessa ostosta.
3. IImainen toimitus yli 24,95 euron tilauksille. Alle 24,95 euron tilauksissa toimituskulut ovat 3,95 euroa. Tarjous ei koske valikoituja tuotteita ja kotiintoimitusta.
4. Jos kokonaan lahjakortilla maksetusta tilauksesta peruutetaan tai palautetaan tuotteita, hyvitys tuotteista maksetaan Zalando-etutilille. Jos tilauksen yhteydessä on käytetty myös muuta maksutapaa, hyvitys maksetaan ensisijaisesti muun maksutavan mukaan.
5. Lahjakorttia ei valitettavasti voi lunastaa takautuvasti.
6. Lahjakortti on lunastettavissa ainoastaan osoitteessa zalando.fi ja Zalando-sovelluksessa.
7. Jos sinulla on kysyttävää lahjakorteista, ota yhteyttä Zalandon asiakaspalveluun tai lue lisätietoa osoitteesta zalando.fi/faq.
Lisätietoja lahjakorttien käyttöehdoista saat myös osoitteesta zalando.fi/zalando-yleiset-sopimusehdot.

Yllätä joku erityinen henkilö Zalandon lahjakortilla.

Zalandon lahjakortilla yllättäminen on loistava tapa osoittaa arvostusta ja saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Olipa kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivä tai vain sen takia, että annat jollekin mahdollisuuden valita jotain, mitä hän todella haluaa, hän varmasti arvostaa sitä.

Zalando tarjoaa laajan valikoiman muotituotteita huippumerkeiltä ja -suunnittelijoilta, joten lahjansaajallasi on runsaasti vaihtoehtoja valittavaksi. Hän voi löytää täydellisen asun mihin tahansa tilaisuuteen tai päivittää vaatekaappinsa uusilla kappaleilla. Kaikilla tilausilla on yleensä ilmainen toimitus ja palautus, joten hänen ei tarvitse huolehtia siitä, että hän tilaa jotain, joka ei sovi tai ei ole aivan sitä, mitä hän odotti.

Lahjakortteja on saatavilla eri arvoisina, joten voit antaa niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit myös halutessasi lisätä lahjakorttiin henkilökohtaisen viestin, jolloin se on entistäkin merkityksellisempi lahjan saajalle. Kun olet ostanut lahjakortin, se lähetetään sähköpostitse suoraan sinulle muutamassa minuutissa, joten se on helppo ja kätevä teille molemmille!

Miksi et siis yllättäisi jotakuta erityistä Zalandon lahjakortilla? Se on helppo tapa osoittaa, kuinka paljon välität ja antaa samalla jotain, josta hän voi todella nauttia!