The Order 1886

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. The Order 1886 PS4
  The Order 1886 PS4
  Saatavuus epävarmaa
  Rating:
  70% of 100
  The Order: 1886 Kirjoita historia uusiksi tässä viktoriaanisen ajan Lontooseen sijoittuvassa pelissä, jossa myytit ja teknologia yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tämä ei ole tuntemasi menneis...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Saatavuus epävarmaa
  Toimituskulut alk. 0,00 €
  19,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.06. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 €
 2. The Order 1886 Blackwater Edition PS4
  The Order 1886 Blackwater Edition PS4
  Loppuunmyyty
  Collectors Edition sisältää: Replica Knight’s vial pendant The Order: 1886 Game Woven coat of arms patches for Isabeau & Galahad Symbol stickers Artwork postcards in wax sealed envelope Dig...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Loppuunmyyty
  39,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.06. asti
 3. The Order 1886 Limited Edition PS4
  The Order 1886 Limited Edition PS4
  Saatavuus epävarmaa
  The Order: 1886 Kirjoita historia uusiksi tässä viktoriaanisen ajan Lontooseen sijoittuvassa pelissä, jossa myytit ja teknologia yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tämä ei ole tuntemasi menneisyy...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Saatavuus epävarmaa
  Toimituskulut alk. 0,00 €
  69,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.06. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 €

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

The Order 1886

The Order: 1886

Kirjoita historia uusiksi tässä viktoriaanisen ajan Lontooseen sijoittuvassa pelissä, jossa myytit ja teknologia yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Tämä ei ole tuntemasi menneisyys

Uudelleenkirjoita historia Viktoriaanisessa Lontoossa, jossa ritarien veljeskunta kantaa huipputeknologiaa. Jalkaudu usvaisten katujen armoille ja ota osaa vuosikymmeniä käytyyn salaiseen sotaan. Valmistaudu kohtaamaan totuus taruista, myyteistä ja legendoista. Ne eivät olleet vain satua. Ihmiset taistelevat edistyneellä tekniikalla muinaista vihollista vastaan. Liity taitavana ritarina vuosisatoja vanhaan sotaan, jonka tulos ratkaisee maailman tulevaisuuden.

Peliä kehittävä Ready at Dawn koostuu Naughty Dogin (Uncharted, The Last of Us) ja Blizzard Entertainmentin (Diablo, StarCraft, World of Warcraft) entisistä työntekijöistä, joten The Order 1886:lta on lupa odottaa henkeäsalpaavia kokemuksia.

Vuosisatoja jatkunut sota
Ihmiskunnan ainoat suojelijat

Uusi aika on sarastanut: tiedeihmeiden aikakausi. Lontoon paksun sumun seassa teollisen vallankumouksen varjoissa niin vanhat kuin uudet viholliset uhkaavat syöstä kaupungin – ja koko maailman – kaaokseen. Kaupunkia vartioivat ihmiskunnan ainoat suojelijat, ritarien eliittijoukko, joka tunnetaan nimellä The Order. Liity vastustamaan väkevää uhkaa vuosisatoja jatkuneeseen sotaan, joka määrittää historian kulun lopullisesti.

Tosiasiat kohtaavat fantasian
Kun historia ja myytit törmäävät

Paikka on Lontoo, mutta ei meidän tuntemamme kaupunki The Order: 1886 luo vaihtoehtoisen historian yhdistämällä aitoja historian hahmoja ja uusia käänteitä sisältäviä tapahtumia tuttuihin myytteihin ja legendoihin.

Vaaroja jokaisella rintamalla

Taistelu vanhoja ja uusia vihollisia vastaan riehuu 1800-luvun lontoossa. Kapinalliset vastustavat The Order -järjestöä ja poliisivaltiota, jota se edustaa, kun taas ihmiskunnan todelliset viholliset, väkevä ja muinainen vihollinen nimeltään puoliveriset - vahvistuvat ja kasvattavat määräänsä kaupungissa ja sen ympäristössä.

Tehokkaat aseet
Kehittynyt tekniikka

Käytä kehityksen kärkeä edustavia aseita ja vimpaimia, kuten kaariasetta, lämpökivääriä ja monokulaaria, kun pyrit säilyttämään rauhan ja järjestyksen jatkuvasti lisääntyvien kansalaislevottomuuksien ja ihmiskuntaa uhkaavien puoliveristen keskuudessa.

Elokuvallinen näkemys

Siirry henkeäsalpaavan realistiseen ja uudelleen kuviteltuun uus-viktoriaaniseen Lontooseen, jonka esityksessä on jäljitelty aitojen elokuvakameroiden ja linssien nyansseja, jotta esitys olisi uskottava ja mukaansatempaava.

Esityksen täysmallinnus
Saumatonta tarinankerrontaa

Pelaa juonitteluntäyteinen tarina, jossa näet jokaisen hahmon jokaisen yksityiskohdan innovatiivisten esityksen täysmallinnustekniikkojen ansiosta, kun olet tekemisissä niiden kanssa. Saumattomat siirtymät toiminnasta tarinajaksoihin kuljettavat värikästä ja juonitteluntäyteistä kerrontaa.


The Order 1886 julkaistaan yksinoikeudella PS4-konsolille.