SIMS 4

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Sims 4 Limited Edition PC
  Sims 4 Limited Edition PC
  Saatavuus epävarmaa
  5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
  The Sims 4 LIMITED EDITION  Bilehirmu-digitaalista sisältöä – Sisältää Tulisen tiki-baarin ja loistavia juhlavetimiä. Elämästä tuli juuri parempaa. The Sims 4 -elämäsimulaatiopeli, julkaista...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Saatavuus epävarmaa
  Toimituskulut alk. 0,00 €
  48,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.07. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 €
 2. Sims 4 PC
  Sims 4 PC
  Loppuunmyyty
  5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
  Peli on levykkeellinen Suomenkielinen versio. Se toimii myös MAC-koneissa, niissä peli pitää ladata paketissa olevalla koodilla. Elämästä tuli juuri parempaa. The Sims 4 -elämäsimulaatiopeli, julk...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Loppuunmyyty
  Tarjoushinta 22,99 € Norm. hinta 34,99 €
  Säästä 12,00 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.07. asti

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

SIMS 4

Saatavilla myös Limited Edition. Limited Edition sisältää Bilehirmu-digitaalista sisältöä – Sisältää Tulisen tiki-baarin ja loistavia juhlavetimiä.

Elämästä tuli juuri parempaa. The Sims 4 -elämäsimulaatiopeli, julkaistaan vuonna 2014. The Sims 4 antaa faneille aivan uusia tapoja kokea elämän tähtihetkiä. Täysin uudelle teknologia-alustalle rakennettu The Sims 4 antaa pelaajien luoda ja hallita uuden sukupolven simejä ennennäkemättömällä tavalla. Tehokkaat luovat työkalut ja dynaaminen ja emotionaalisesti rikas pelattavuus tekevät jokaisen simin elämäntarinasta ainutlaatuisen.

“Loimme yli 10 vuotta sitten tämän peligenren ja astumme nyt huikean askeleen eteenpäin keskittyen pelisarjan ytimeen - simeihin", johtava The Sims 4 tuottaja Rachel Franklin kertoo. "The Sims -pelien magiikka on aina tullut pelaajien luovuuden ja simien vapaan tahdon yhdistelmästä ja kehitämme tätä yhdistelmää eteenpäin The Sims 4 -pelissä. The Sims 4 on huikea harppaus koko tuotesarjalle ja sen myötä jokaisella simillä on rikkaat emootiot ja niistä kumpuavat mielekkäät sosiaaliset interaktiot. Mahdollisuus vaikuttaa jokaisen simin mieleen, kehoon ja sydämeen herättää tarinat aivan uudella tavalla eloon."
The Sims 4 esittelee aivan uusia tapoja pelata elämällä. Täysin uutta teknologia-alustaa hyödyntävä peli esittelee entistä älykkäämmät ja emotionaalisesti rikkaammat simit. Nämä simit ovat kehittyneet olennoiksi, joiden jokaiseen tekemiseen vaikuttaa interaktiot ja emotionaaliset tilat. Ja koska pelaajat hallitsevat elämän tähtihetkiä ja epäonnistumisia, elämän kaikki hetket luovat rikkaampia tarinoita. Yhdessä tehokkaiden uusien työkalujen kanssa pelikokemus aloittaa aivan uuden aikakauden The Sims -sarjalle.

The Sims 4 on odotettu elämäsimulaatiopeli, joka antaa sinun pelata elämällä paremmin kuin koskaan aikaisemmin.
   
Luo älykkäitä ja tunteita omaavia simejä, joiden jokainen teko on tietoisesti tehty ja perustuu heidän vuorovaikutuksiin ja tunnetiloihin. Koe täysin uudet intuitiiviset ja hauskat luomistyökalut. Muotoile simisi Luo Simi –työkalun avulla ja rakenna ainutlaatuisia koteja uudistuneessa Rakennus-moodissa. Ohjaile simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä dynaamisen, tunnerikkaan pelattavuuden avulla ja herätä tarinasi henkiin.

SIMS 4SIMS 4

SIMS 4