DOBE 4 portin USB-Hub PS5 Slim Disc/Digital Musta (TP5-3556)

Saumaton integrointi PS5 Slim -malliin: USB-keskittimemme on räätälöity sekä PlayStation 5 Slimin levy- että digitaaliseen versioon, ja se sopii täydellisesti. Sen muotoilu takaa täyden yhteensopivuuden estämättä konsolin toimintoja. Se laajentaa liitettävyyttä vaivattomasti, sillä siinä on 3 USB 2.0 -porttia sekä Type-C 2.0 -portti, jotka on ankkuroitu vakaan, tärinättömän Type-C-liitännän avulla.

14,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 05.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 8 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lisää koriin
Kuvaus

Laajennetut liitettävyysvaihtoehdot: Paranna peliasennustasi 4 lisäportilla ¨C 3 USB 2.0 ja 1 Type-C 2.0. Tämä laajennus palvelee erilaisia oheislaitteita, näppäimistöistä ja hiiristä ulkoisiin kiintolevyihin, USB-asemiin, peliohjaimiin, ohjainlatureihin ja muuhun, mikä lisää PS5 Slim -laitteesi monipuolisuutta.

Vaivaton asennus: Korostaen mukavuutta, keskittimemme toimii plug-and-play-periaatteella. Se ei vaadi lisäajureita, mikä takaa helpon ja vakaan asennuksen, joka integroituu saumattomasti konsoliisi.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu: Mitoiltaan 122 mm x 22 mm x 15 mm, keskittimen tyylikäs ja kompakti rakenne täydentää pelitilaasi. Sen huomaamaton profiili säilyttää siistin, järjestetyn ulkoasun ja lisää toiminnallisuutta ilman sotkua.

Yhteensopivuutta koskeva huomautus: Huomaa, että tämä keskittin ei ole yhteensopiva ulkoisten asemien, PSVR-prosessoriyksikön tai PSVR-kameran USB 3.0 -sovittimen kanssa.

Huom:
Ei tue ulkoisia USB 3.0 -laitteita.

Pakkaus sisältää:
1 x 4 portin USB-keskitin
1 x Käyttöopas

Tuotteen paino pakkauksen kanssa: 36.6g
Tuotteen pakkauskoko: 14.7*2.8*2.5cm.

Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu6 kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta