Rogue Warrior Xbox 360 (Käytetty)

4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 • Myymälä Vantaa 2
 • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,49 €
Toimitamme kaikista varastoista.

uomiopäivä koittaa

Rogue Warrior on hahmokeskeinen, ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jonka päähenkilönä on räjähtävä persoonallisuus, Richard "Demo Dick" Marcinko toiminnantäyteisessä yhden pelaajan ja kiihkeässä monen pelaajan tilassa.

Pelaat Richard "Demo Dick" Marcinkon roolissa ja matkustat rautaesiripun taakse sabotoimaan Pohjois-Korean ballististen ohjusten järjestelmää. Pian tehtävän alettua paljastat salaliiton, joka saattaa muuttaa kylmän sodan tilanteen kommunistien eduksi. Sinun pitää ottaa ohjat käsiisi, kun soluttaudut Neuvostoliittoon tuhoamaan tekniikkaa, joka saattaisi häiritä geopoliittista valtatasapainoa - ja kylvät tuhoa jäljessäsi!

 

Ominaisuudet:

 • Pelaa tosipohjaisen legendan hahmossa
 • Ole Richard "Demo Dick" Marcinko - tosipohjainen amerikkalainen kovanaama. Hänen jääräpäinen, röyhkeä ja joskus häikäilemätonkin käytöksensä on tuonut hänelle sekä hyvää että huonoa mainetta historiankirjoihin. Nyt otat hänen räjähdysherkän luonteensa toimiessasi salaisissa tehtävissä vastoin tavanomaisen sodankäynnin sääntöjä tehtävän suorittamiseksi.
 • Raa'at surmat
 • Sinulla on yli 25 julmaa tappoliikettä, joilla voit eliminoida vihollisia. Mikään temppu ei ole liian katala, kun pyrit säilyttämään yllätysmomentin aina kun mahdollista - etsi ja tapa viholliset ennen kuin he löytävät sinut.
 • Iskujen kohteet
 • Toimi tuhon välineenä, kun luot taktista etumatkaa tuhoamalla minkä tahansa kohteen, joka muuten voisi hyödyttää vihollista
 • Monen pelaajan tila
 • Pelaa muita vastaan online-tilassa, ja tee julmia tappoliikkeitä ystävillesi.
 • Palkittua osaamista
 • Golden Globe voittaja ja Oscar-ehdokas Mickey Rourke antaa äänen Dick Marcinkon pelihahmolle.

Arvostelu:

 

 

 

 

Return of the Golden Eye!


Rogue Warrior on kuin hiomaton timantti. Onneksi hiomalaitteen löytää setupista! Kun sen yhden luupatun kappaleen varassa olevan musiikin on veivannut mutelle, puheen ja vaikeusasteen ruuvannut kaakkoon, voi rehellisesti sanoa että nyt on peli tehty harvinaisen oikein. Vai miltä kuulostaa COD Modern Warfare 2:n ja Splinter Cell Double Agentin risteytys jonka turpa käy kuin Duke Nukem:lla?

 

Jätä sädekehä narikkaan, sillä nyt lähetään tappamaan!! Aivoja tosin ei sovi jättää, sillä turpaan tulee niin että tukka lähtee jos kuularuisku laulaen silmät kiinni uskoo johonkin muualle kuin rotan ruuaksi etenevänsä. Asevalikoimassa löytyy: Puukko, OTS-02 KP, AK74 RK, S5M RK, TYPE 97-1 RH, PECHENEG KK, Dragoneye Snipu... Sokerina pohjalla jo Nintendo 64 ajalta tutuksi tullut äänenvaimennettu pistooli.

 

Tehtävät etenevät pitkälti samaa kaavaa: Etene piilossa vaarapaikkoja vältellen, valoja tuhoten ja raukkamaisesti selkään (ynnä muihin vartalonosiin) puukottaen, kunnes sinut huomataan ja tulee hälytys. Tämän jälkeen aseet latinkiin ja lets get it on! Tulitaistelut on toteutettu mallikkaasti ja vihollisen tekoäly hoitaa hommansa niin hyvin kuin sen kuuluukin hoitaa. Vihollisten käyttämistä taktiikoista huomaa että pelintekijät ovat sotaleikkinsä leikkineet tai vähintäänkin kokeneita paintball pelaajia. Suojatulta jaetaan kavereiden hakiessa parempia asemia, vaaranpaikkoja vältellään ja edetään suojasta suojaan ase vihollisen suuntaan piikillä räiskien. Kranaatteja osataan käyttää ja niiltä suojautua. Tätä voi myös pelaaja hyödyntää heittämällä kranaatin piilossa olevien vihulaisten sivustaan ja suolata tähtäimen eteen hypänneet hyväkkäät.

 

Varustukseen kuuluu myös omasta mielestäni pelin paras valtti, yönäkölasit. Yli puolet tulikin kateltua pelistä vihreän eri sävyissä eikä harmita yhtään, päinvastoin. Pienetkin vihollisen liikkeet huomaa helposti pitkälläkin kun on yönäkölasit silmillä ja mikä tärkeintä, pysyä itse piilossa.

 

Peli on suunnilleen yhtä pikä kuin muutkin sotapelit. Itse pelasin sen läpi viikonlopussa. Helpommalla vaikeusasteella ei kannata iloaan pilata sillä tämä peli on parhaimmillaan ja realistisimmillaan vaikealla tasolla.Vaikea ei ole mikään liian vaikea vaan sopivan haastava vetoamaan onnistumisen tunteisiin. Musiikki pelissä on kuten alussa mainitsin, täysin turhaa ja kaiken lisäksi haittaa kuulemasta tärkeitä vihjeitä vihulaisten olinpaikasta ja puuhista ..aina kun ei voi kurkkia nurkan takaa mihin suuntaan se vihollinen katsoo saamatta lyijymyrkytystä.

 

Jos alun ja lopun välianimaatioita olisi ripoteltu tehtävien väliin samalla mustalla ja härskillä macho huumorilla höystettynä, olisi COD MW2:lla tällä hetkellä kova pala nieltävänä joulupelilautasella. Näillä näkymin Rogue Warrior löytää vain vannoontuneimmat HC räiskintäpelien ystävät sillä monikaan ei pelistä mitään tiedä.

 

Moninpeliä en ole vielä testannut, mutta uskon sen saavan oman kannattajakuntansa, sillä asevalikoima ja kenttäsuunnittelu antaa odotettaa paljon. Yksinpeli on karkkia kaikille aisteille, vaikkei grafiikalla mässäilekkään sillä se on tuttua Fallout 3 tasoa. Tässä pelissä on panostettu väkivaltaviihteeseen, ja siinä se onnistuu yllättävän hyvin. En odottanut mitään ja sain kaiken. Kiitos Rebellion, kiitos Bethesda!

Hyvää:
+ Yhdistää kaksi tyylilajia (hiippailu ja räiskintä) sopivaksi lyijysalaatiksi.
+ Tekoäly hoitaa hommansa.
+ Puukotukset karkkia sairaalle mielelle.
+ Päähenkilön härskit letkautukset tuovat Duke Nukemin mieliin, R.I.P pelimaailman kuningas Duke.
+ Luupatun musiikin saa pois päältä.
+ FPS kuvakulma sopii kuin nenä päähän.

Huonoa:
- Sama luupattu musiikkiraita koko pelin ajan.. ..miksi eivät voineet laittaa lopun räppikappaletta taustalle soimaan XD, en kerro enempää..
- Vihulaisten Korean ja Venäjän kääntäjä taidettiin tappaa pelin tekovaiheessa (kommari) kun eivät tekstityksiä saaneet valmiiseen peliin laitettua. Oma Korea / Venäjä on sen verran olematonta että meni varmaan monet hyvät läpät ohi.

Pisteet: 89/100.

-M.K VPD Finland Oy

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rogue Warrior Xbox 360 (Käytetty)
Arviosi
Toiset asiakkaamme katsoivat myös näitä
 1. Mass Effect 3 PS3
  Mass Effect 3 PS3
  14,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 2. Super Mario Maker for Nintendo 3DS
  Super Mario Maker for Nintendo 3DS
  39,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 3. Axiom Verge Multiverse Edition Switch
  Axiom Verge Multiverse Edition Switch
  39,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 4. Division 2 PS4 (Käytetty)
  Division 2 PS4 (Käytetty)
  9,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 5. L.A. Noire PS4 (Käytetty)
  L.A. Noire PS4 (Käytetty)
  11,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 6. Middle-Earth - Shadow of Mordor Xbox One (Käytetty)
  Middle-Earth - Shadow of Mordor Xbox One (Käytetty)
  7,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 7. Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk Switch
  Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk Switch
  49,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti
 8. Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout PS4
  Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout PS4
  52,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa jopa 50pv
 9. Narcos: Rise of the Cartels Switch
  Narcos: Rise of the Cartels Switch
  49,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa jopa 50pv
 10. LENOVO L490 I5-8265U/14FHD/8GB/256SSD/4G/10P
  LENOVO L490 I5-8265U/14FHD/8GB/256SSD/4G/10P
  1 038,00 €
  alk. 45,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.3. asti