Need for Speed: Shift Xbox 360

Need for Speed: Shift Xbox 360 (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Need For Speed SHIFT on palkittu todentuntuinen ajopeli, joka yhdistää aidontuntuisen ajokokemuksen todelliseen fysiikkaan, pikselintarkkoihin automalleihin ja laajaan valikoimaan oikeita kilparatoja. Need For Speed SHIFT vie pelaajat uuteen s... Lue lisää
9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.11. asti
 • Myymälä Vantaakpl2
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Need For Speed SHIFT on palkittu todentuntuinen ajopeli, joka yhdistää aidontuntuisen ajokokemuksen todelliseen fysiikkaan, pikselintarkkoihin automalleihin ja laajaan valikoimaan oikeita kilparatoja. Need For Speed SHIFT vie pelaajat uuteen suuntaan luodakseen simulaatioelämyksen, joka välittää huippusuorituskykyisellä autolla ajamisen tunteen.

 

Pelaajat heitetään hallittavuuden rajoilla kiitävän kilpa-auton ratin taakse meluisaan, sisuksia vääntävään, kiihkeän urheilulliseen kokemukseen, joka välitetään huippurealistisen kojelaudan, havaintoihin vaikuttavien G-voimien ja brutaalin ensimmäisen persoonan kolaridynamiikan avulla. Need For Speed SHIFT sisältää tarkan, jouhevasti omaksuttavan fysiikkapohjaisen ajotuntuman, jonka ansiosta pelaaja tuntee jokaisen törmäyksen, radan pinnan muutoksen ja pidon viimeiset rippeet puskiessaan itseään kohti äärirajoja.

 

Täysin uusi ajajaprofiili on paras mahdollinen jatke todelliselle kilpa-ajajan kokemukselle. Tämä järjestelmä antaa jokaiselle pelaajalle yksilöllisen persoonan pelaajan ajotaitojen ja –tyylin perusteella, oli se sitten tarkka tai aggressiivinen. Ajajaprofiili vaikuttaa uusien autojen avautumiseen, uran yleiseen etenemiseen ja kilpailijoiden valintaan nettikisoissa. Need For Speed SHIFTissä ajotapasi määrittelee sen, kuka olet ratin takana.

 

Need For Speed SHIFTiä kehittää Slightly Mad Studios yhteistyössä EA Black Boxin ja EA Games Europen vanhemman varajohtaja Patrick Soderlundin kanssa. Slightly Mad Studiosin henkilöstöön kuuluu arvostelumenestys GT Legendsin ja GTR 2:n parissa työskennelleitä kehittäjiä ja suunnittelijoita.

 

 

 

Todellinen ajoelämys

 

Laaja joukko visuaalisia tehosteita välittää todentuntuisen ajajan kokemuksen. Näihin kuuluu mm. kolmiulotteinen HUD, joka jäljittelee kuljettajan pään liikkeitä, inertiaa ja G-voimia. Kuvan syvätarkkuus muuttuu ajonopeuden mukaan; korkeissa nopeuksissa tarkkuus keskittyy kaukaisuuteen ja auto/mittaristo muuttuu epäselväksi.

 

Ajajaprofiili

 

Millainen ajaja olet? Ajajaprofiili seuraa pelaajan kehitystä kilpailusta kilpailuun. Järjestelmä koostuu ajajan persoonallisuudesta radalla, onnistumisprosentista ja ansaituista profiilipisteistä ja –merkeistä. Yhdessä ne muodostavat räätälöidyn uran ja pelikokemuksen. Ajajaprofiili heijastuu koko pelin läpi: ura- ja nettipeliin.

 

Dynaamiset kolaritehosteet

 

Pelaajan osuessa staattiseen esteeseen tai toiseen autoon, pelaaja tuntee ‘ottavansa vahinkoa’. Grafiikka- ja äänitehosteiden yhdistelmä häiritsee pelaajaa ja haittaa ajamista jonkin aikaa.

 

Täydellinen muokattavuus

 

Need for Speed SHIFT sisältää erittäin kattavan muokkaustoiminnon, jonka avulla pelaaja voi räätälöidä oman autonsa jokaista yksityiskohtaa suorituskyvystä ulkonäköön. Työskentele konepellin alla päivittääksesi ja virittääksesi auton suorituskykyä. Ulkonäön personointi mahdollistaa sekä auton ulkokuoren että sisäpuolen virittelyn omien mieltymysten ja tyylin esiintuomiseksi.

 

Fotorealistiset autot ja radat

 

Pelissä on lähes 70 lisensoitua autoa, kuten Pagani Zonda F, Audi RS4, ja Porsche 911 GT3 RSR. Mukana on myös yli 15 todellista kilparataa, kuten Willow Springs ja Laguna Seca, sekä kuvitteellisia ratoja kuten Lontoon ja Tokion keskustat.

 

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Assassins Creed Xbox 360

  Assassins Creed Xbox 360

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl6
  4,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Battlefield Hardline Xbox 360

  Battlefield Hardline Xbox 360

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl1
  6,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Kiintolevy Model S Xbox 360 (320 GB)

  Kiintolevy Model S Xbox 360 (320 GB)

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  59,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Darkness II Xbox 360

  Darkness II Xbox 360

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaakpl1
  3,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.