Mercenaries 2 World in Flames Xbox 360 (Käytetty)

×

4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 5
  • Varasto Vantaa 4
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Kun vallanhimoinen tyranni kaappaa haltuunsa Venezuelan öljyntuotannon, hän sytyttää hetkessä suurkonfliktin joka muuttaa koko maan sotatantereeksi. Sinulle tällainen kansainvälinen kriisi on vain hyvä tilaisuus pienelle lisätienestille. Palkkasoturi hyötyy aina kaaoksesta ja koska sinä et ole sotilas, sinä et noudata sodan sääntöjä. Sinulla on omat kunniakäsityksesi: tehtävät hoidetaan vaikka mikä olisi, kunhan palkkio on riittävän suuri. Hoida tehtävät juuri kuten itse haluat, yksin tai ystävien kanssa ja muista, että kaiken vastaantulevan voi ostaa, varastaa tai tuhota, jos tarve sitä vaatii. Tai muuten vaan.

 Tärkeimmät toiminnot

 Valtava avoin maailma

 Pelaa läpi Venezuelan lukuisten maastojen, joista jokainen on kookkaampi kuin kaikki Mercenaries 1 –pelin kartat yhteensä.

 Yhteistyöllä homma hoituu

 Kaikkea ei ole pakko hoitaa yksin. Kutsu kaveri menoon mukaan ja hoitakaa homma kotiin yhteistuumin, jaetulla ruudulla tai verkkopelinä.

 Kuka vain tarjoaa eniten…

 Päätä itse keille teet töitä ja milloin. Yksittäisistä kertakeikoista monta tavoitetta kattaviin tehtäviin, tekemäsi päätökset vaikuttavat suoraan siihen kuka öljykriisistä selvää voittajana.

 Uusia isojen poikien leluja

 Yli 130 ajoneuvoa aina henkilöautoista tankkeihin ja rynnäkkökoptereihin, sekä tietysti laaja valikoima tuhovoimaisia aseita pistooleista raketinheittimiin.

 Uuden sukupolven tuhoa

 Hajota mikä tahansa rakennus ja katso, kuinka se sortuu mahtavien efektien saattelemana. Käytä tuhoutuvaa ympäristöä hyödyksesi ja muokkaa maastoa mieleiseksesi. Mikään ei estä kaatamasta seinää vihollistesi niskaan.

Mercenaries 2: World In Flames 

Viralliset kotisivut.

Arvosteluita

  • Pelit -lehti 09/2008: 93/100! Pelit lehti suosittelee.

Katso traileri.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mercenaries 2 World in Flames Xbox 360 (Käytetty)
Arviosi