FIFA 08 Xbox 360 (Käytetty)

×

1,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

FIFA 08:n seuraavan sukupolven pelimoottori on rakennettu niin, että Xbox360:n tehoista saadaan mahdollisimman paljon irti. Pelaaja-animaatiot ja herkät pallokontrollit saavat sinut tuntemaan, kuin olisit itse kentällä. Koneen ohjastamat pelaajat ovat nyt tiedostavampia siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Ne reagoivat aidosti vastustajan uhkaan sekä tilanteisiin, jotka antavat mahdollisuuden nopeisiin, älykkäisiin ratkaisuihin. Laukaisusysteemi antaa pelaajalle enemmän mahdollisuuksia hallita palloa ja sen suuntaa maalin edessä - todelliset tarkka-ampujat erottuvat harrastelijoista.

 Ensimmäistä kertaa koskaan fanit voivat todella kokea ne kehittymispaineet, joita oikeat pelaajat kohtaavat joka päivä. Uusi pelimuoto Be A Pro asettaa sinut yksittäisen pelaajan rooliin ja haastaa sinut hallitsemaan samat taidot kuin aidot futarit: sijoittumisesta ja taklauksista kentän lukemiseen ja syöttämiseen.

 FIFA 08 antaa nyt jokaiselle jalkapallofanille mahdollisuuden osoittaa ammattilaismaisen osaamisensa seuraavan sukupolven ”rakennuspalikkasysteemillä”. Voit yhdistellä oikeiden supertähtien kikkoja ja taitoliikkeitä näyttäviksi yhdistelmiksi tai luoda oman tapasi pelata. Voit jopa tallentaa videolle siisteimmät suorituksesi ja maalisi ja lähettää ne FIFA 08:n sivustolle. Esittele taitojasi ystävillesi ympäri maapallon.

 Interactive League -järjestelmä näkee päivänvalon Xbox360-alustalla. Se edustaa pisimmälle vietyjä online-ominaisuuksia*, joita tähän päivään mennessä on nähty. Edusta seuraasi ja voita vastustajiltasi pisteitä läpi kauden Englannin, Saksan, Ranskan tai Meksikon pääsarjoissa. Kun niissä pelataan, myös sinä pelaat. Sen lisäksi voit järjestää omia moninpelisarjoja ja turnauksia pelin työkalujen avulla.

 Lisäksi FIFA 08:ssa on 620 lisensoitua joukkuetta, 30 virallista sarjaa ja yli 15 000 pelaajaa takaavat, että FIFA 08 tarjoaa lyömätöntä realismia. Turnauspelitilassa voit pelata yli 60 erilaista turnausta, joista 35 on lisensoituja. Voit myös tehdä oman turnauksesi.

Teknistä viimeistelyä

Ennennäkemätön pallonkäsittelymoottori laskee laukaisun onnistumisasteen yhdistelemällä lähes lukemattoman määrän erilaisia muuttujia, kuten pallon kierteen, puolustajien vaikutuksen, pelaajan taitoarvot ja jopa ilmanpaineen. Se mahdollistaa luonnollisen ja ennalta-arvaamattoman laukomismekaniikan.

Älyfutista

Uusi tekoäly mahdollistaa sen, että tekoälyn ohjastama pelaaja voi arvioida tuhat erilaista vaihtoehtoa ja reaktiota tosiaikaisesti joka sekunti. Dynaaminen, tekoälypelaajia avustava ”uhkan kartoitus” -systeemi edesauttaa futiksen realismia ja jännitystä tihkuvan tunnelman syntymistä.

Be a Pro: verkotonta treenaamista

Ajattele ja reagoi, kuten ammattilaispelaajat. Pelaa koko peli yhdellä pelaajalla ja samalla pelipaikalla - saat palautetta reaaliajassa. Kamerakulma pitää sekä pelaajan että toiminnan keskiössä lähentämällä kuvaa, kun olet hyökkäämässä.

Ammattilaistaidot

Uuden Pro Skills -systeemin avulla voit yhdistellä kikkoja ja erikoisliikkeitä yhteen ja luoda niistä oma, persoonallinen liikesarjasi.

Manuaalikontrollit

Määrittele pelin kulku uusilla manuaalikontrolleilla, joilla voit hallita läpi- ja ristisyöttöjä. Oikean tatin avulla voit nopeasti vaihtaa puolustajia ja päättää, kenen haluat puolustamaan.

Online-liigat

Luo ja muokkaa omia moninpeliliigojasi (Friends Leagues) ja turnauksiasi pelin työkalujen avulla.

EA SPORTS™ -interaktiiviset liigat

Edusta seuraasi läpi kauden Englannin, Saksan, Ranskan tai Meskikon pääsarjoissa. Ominaisuuksiin kuuluu kehitystiimin tekemä viikottainen, pelin sisäinen podcast.

Videoiden lähetystoiminto

Tallenna hienoimmat maalisi ja suorituksesi pelissä ja laita ne nettiin muiden nähtäville. Lähetä huippuhetkesi FIFA 08:n nettisivulle luodaksesi täydellisen higlight-koosteen - todista, että kavereillesi kertomat tarinasi huippusuorituksista pitävät todellakin paikkansa!

Tosielämän futisuutisia

Vastaanota minuutin tarkkuudella futisuutisia ja podcasteja eri medioilta.

Katso traileri.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FIFA 08 Xbox 360 (Käytetty)
Arviosi