Wonder Boy Collection Switch

 
39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tämä merkittävä kokoelma tuo yhteen neljä parasta Wonder Boy -peliä – alkuperäisestä vuoden 1986 arcade-versiosta vuoden 1994 Monster World IV -peliin – ja antaa mahdollisuuden kokea yhden pelihistorian vaikutusvaltaisimmista pelisarjoista.

Wonder Boy -pelit keräsivät valtavan määrän faneja 1980- ja 1990-luvuilla upealla tasohyppelyn ja action-RPG-pelaamisen yhdistelmällä. Muista tasohyppelyn titaaneista poiketen Wonder Boy -pelit ovat saaneet vain erittäin rajoitettuja julkaisuja lännessä moderneilla pelikonsoleilla. Kunnes nyt!

Wonder Boy -pelit on suunniteltu yksinkertaisiksi aloittaa ja pelata, pelaajan tasosta riippumatta – mutta ne sisältävät riittävästi syvyyttä ja haasteita pitääkseen taitavimmatkin pelaajat kiireisinä. Pelit ovat saaneet lisäksi moderneja päivityksiä, esimerkiksi mahdollisuuden kelata peliä taaksepäin koska tahansa.

Jos haluat kokeilla tätä ikonista pelisarjaa ensimmäistä kertaa, palata Wonder Boy -pelien kanssa vietettyyn nuoruuteesi tai lisätä virkistävän ja erilaisen tasohyppelypelin kokoelmaasi, Wonder Boy Collection on täydellinen pakkaus sinulle!

Ominaisuudet:
Neljä klassista peliä SEGA:n vaikutusvaltaisesta tasohyppelysarjasta
Sisältää seuraavat pelit: Wonder Boy, Wonder Boy Monster Land, Wonder Boy in Monster World ja Monster World IV
Tarkoin muunnettu moderneille konsoleille lisäominaisuuksien kera, kuten suotimet, varjostimet, kelaustoiminto ja taidegalleria!
Upea yhdistelmä tasohyppelyä ja RPG-toimintaa
Uppoudu nostalgiaan värikkään pikselitaiteen ja tarkkojen chiptune-äänien saattelemana
Yksinkertainen ja aloittelijaystävällinen, mutta riittävän syvällinen ja haastava vaativillekin pelaajille