Wii Sports Club WiiU

×

44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Wii Sports palaa Wii U:lle entistäkin monipuolisempana ja parempana kuin koskaan!

Hei ja tervetuloa klubiin! Wii Sports Club on uusi tapa kokea kaikki suosikki Wii Sports -lajit uusilla pelitiloilla ja ominaisuuksilla ehostettuna - vain Wii U:lla. Voit nauttia monipuolisemmasta pelattavuudesta, verkkomoninpelistä* ja mahdollisuudesta liittyä paikallisiin klubeihin ja kuntoilla samalla suosikkiurheilulajiesi parissa!

Voit pelata Wii Sports Club -peliä haluamallasi tavalla. Hankkimalla päiväkohtaisen Day Passin saat 24 tunnin lipun, jonka avulla voit pelata jokaista kyseisellä hetkellä saatavilla olevaa urheilulajia sydämesi kyllyydestä annetussa määräajassa. Vaihtoehtoisesti voit hankkia Single-Sport Passin jokaisen yksittäisen urheilulajin osalta ja nauttia valitsemastasi lajista ilman aikarajoituksia.

Etkö ole päättänyt mitä urheilulajia haluaisit pelata? Ei hätää, sillä sinun ei tarvitse päättää ihan vielä. Aloita Wii Sports Club -peli ensimmäistä kertaa saadaksesi Day Passin**, jonka avulla voit kokeilla kaikkia saatavilla olevia urheilulajeja ilmaiseksi 24 tunnin ajan. Tämä tarjous koskee kaikkia Wii Sports Club -pelin ladanneita Wii U:n käyttäjiä!

Lajit

  • Tennis
  • Keilailu
  • Golf
  • Baseball
  • Nyrkkeily

*Verkkomoninpeli vaatii Internet-laajakaistayhteyden.

** Vain yksi ilmainen Day Pass / Wii U -konsoli. 24 tunnin kokeiluaika alkaa, kun peli käynnistetään ensimmäisen kerran.

Huomio: Tämä peli vaatii toimiakseen Wii Plus -ohjaimen tai Wii-ohjaimen, jossa on Wii MotionPlus -lisätarvike kiinnitettynä. Ohjaimet saatavilla erikseen.

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wii Sports Club WiiU
Arviosi