Resident Evil: Umbrella Chronicles Wii

Resident Evil: Umbrella Chronicles Wii (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Valmistaudu elämäsi suurimpaan taisteluun, sillä maailman tunnetuimman selviytymiskauhupelin uusin osa saapuu Wiille. Luvassa on jännittäviä taisteluja ja pelaajat yrittävät kaikin keinoin pysyä hengissä... Lue lisää
14,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Valmistaudu elämäsi suurimpaan taisteluun, sillä maailman tunnetuimman selviytymiskauhupelin uusin osa saapuu Wiille. Luvassa on jännittäviä taisteluja ja pelaajat yrittävät kaikin keinoin pysyä hengissä kohdatessaan pahamaineisen Umbrella Corporationin uudessa Resident Evil: The Umbrella Chronicles -pelissä! Peli sisältää pelisarjan aiemmista osista tuttuja ja täysin uusia ympäristöjä. Pelaajat saavat pelin edetessä kokonaiskuvan Umbrella Corporationista, kun he avaavat uusia alueita ja selvittävät sivutehtäviä, jotka kuvaavat tarinaa toisten hahmojen näkökulmasta. Peli on myös yhteensopiva Nintendon uuden lisätarvikkeen, Wii Zapperin kanssa. Täysin uuden Resident Evil -kokemuksen tarjoava Resident Evil: The Umbrella Chronicles julkaistaan 30. marraskuuta 2007.

Sekä nykyiset että uudet Resident Evil -pelisarjan fanit ilahtuvat koko selviytymiskauhupeligenren uudistaneen pelisarjan uusimmasta osasta. Toisin kuin pelisarjan aiemmat osat, tämä peli ei ole third-person -kuvakulmasta kuvattu toimintaseikkailupeli, vaan pelottava ja jännittävä first person -kuvakulmasta kuvattu räiskintäpeli. Lisäksi Resident Evil: The Umbrella Chronicles on täysin yhteensopiva uuden Wii Zapper -lisätarvikkeen kanssa!
Resident Evil: The Umbrella Chronicles kattaa koko Resident Evil -pelisarjan tapahtumat. Selvitä mitä Umbrella Corporationille todellisuudessa tapahtui! Pelaajat saavat uutta tietoa aiempien Resident Evil -pelien taustatarinoista ja kohtaavat tuttuja hahmoja kuten Rebecca Chambersin, Billy Coenin, Chris Redfieldin, Jill Valentinen, Carlos Oliveiran, Ada Wongin sekä salaperäisen Albert Weskerin.
Resident Evil: The Umbrella Chronicles sisältää neljä tapahtumapaikkaa ja pelissä liikutaan junatehtävässä, kartanossa, Raccoon Cityssä sekä Umbrella Corporationissa.
Jokainen tehtävä sisältää kolme sivutehtävää, joissa pelaajat voivat valita kahdesta eri hahmosta. Pelihahmoilla on ainutlaatuisia kykyjä, vahvuuksia sekä heikkouksia, joten eri hahmoilla pelaaminen takaa aina erilaisen pelikokemuksen. Lisäksi jokaisen tehtävän aikana on mahdollista avata useita erilaisia bonustasoja, jotka tarjoavat lisähaasteen.
Ainutlaatuisen Wii-ohjaimen ja Nunchuk-apuohjaimen avulla pelaaja pystyy ohjaamaan pelin tapahtumia entistäkin tarkemmin. Liikuttamalla Wii-ohjainta eri suuntiin ruudulla näkyvä tähtäin liikkuu ja pelaaja voi tähdätä tarkasti ja kukistaa vihollisia. Vihollisten lisäksi pelaaja voi ampua erilaisia esineitä ja taustoja ja löytää salaisuuksia. Koska tämä peli on myös yhteensopiva uuden Wii Zapper -lisätarvikkeen kanssa (Wii Zapper myydään erikseen), pelaajilla on mahdollisuus päästä tapahtumien keskipisteeseen ja kokea täysin uudenlainen pelikokemus Wiillä.

Ladatakseen aseensa pelaajan täytyy vain ravistaa Wii-ohjainta kerran ja lähitaisteluissa voi sivaltaa veitsellä tekemällä sivallusliikkeen Wii-ohjaimella. Liikkeentunnistusta hyödyntävät ohjaimet eivät lopu tähän, sillä pelissä nähdään myös Resident Evil 4 -pelistä tuttuja nopeita refleksejä vaativia osuuksia. Tietyissä kohdissa peliä pelaajan täytyy painaa tiettyä painiketta tai ravistaa Wii-ohjainta välttääkseen vaaran. Jos pelaaja reagoi tapahtumiin riittävän nopeasti, hahmo pääsee turvaan vaaran tieltä, mutta jos hän epäonnistuu, tilanne saattaa mutkistua!

Maailmankuulun pelisarjan aiempien osien tapahtumiin perustuva Resident Evil: The Umbrella Chronicles julkaistaan Wiille Euroopassa 30. marraskuuta 2007. Peli on yhteensopiva Nintendon Wii Zapper -lisätarvikkeen kanssa. Wii Zapper julkaistaan yhdessä Link’s Crossbow Training -pelin kanssa 7. joulukuuta 2007.

Selvitä mitä Umbrella Corporationille todellisuudessa tapahtui!

 • Käytä Wii-ohjainta aseenasi ja koe henkeäsalpaavia taisteluja zombeja ja muita olentoja vastaan.
 • 16:9 laajakuvatuki.
 • Tietyillä aseilla voit tuhota pelin ympäristöjä ja esineitä. Ammu esineitä ja katso kuinka ne hajoavat.
 • Useita eri reittejä, jotka lisäävät pelin uudelleenpeluuarvoa.
 • Sisältää useita erilaisia aseita, mukaan lukien pistooleja, konekiväärejä, raketinheittimiä, veitsen, kranaatteja, jne.
 • Klassisia paikkoja aiemmista Resident Evil -peleistä täysin 3D-grafiikalla toteutettuina.
 • Umbrellan tukikohta on täysin uusi paikka, joka sisältää monia salaisuuksia.
 • Sisältää aiemmista RE-peleistä tuttuja hahmoja kuten Billy Coen, Rebecca Chambers, Chris Redfield, Jill Valentine ja Carlos Oliveira.

Katso traileri.

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • WII Ultimate Band (Käytetty)

  WII Ultimate Band (Käytetty)

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  1,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Cursed Mountain Wii (Käytetty)

  Cursed Mountain Wii (Käytetty)

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  6,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Rabbids Go Home Wii (Käytetty)

  Rabbids Go Home Wii (Käytetty)

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  12,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Super Smash Bros. Brawl Wii

  Super Smash Bros. Brawl Wii

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  24,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.