WII Pelikone Valkoinen + Wii Sports (Käytetty)

×

79,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
 • Myymälä Vantaa 2
 • Varasto Vantaa 1
Toimituskulut alk. 3,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Wii mullisti koko pelialan! PELAA JA USKO!

Wii - kompakti ja vallankumouksellisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustettu pelikonsoli mullistaa peliteollisuuden ikiajoiksi! Laitteen innovatiivinen, normaalia kaukosäädintä muistuttava ohjain on helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä, vaikka ei olisi pelannut videopelejä koskaan aiemmin ja vieroksuisi niitä vaikeiden kontrollien takia. Pelaaja voi ensi kertaa olla vuorovaikutuksessa peliympäristön ja esineiden kanssa ja liikkua samalla tavoin kuin oikeassakin elämässä! Vain pelintekijöiden mielikuvitus on rajana Wii:n tarjoamille mahdollisuuksille. Kokeile ja ihastu!

Tekniset tiedot:

Peliohjain
Intuitiivinen peliohjain, Wii Remote, joka muistuttaa ulkoasultaan television kaukosäädintä. Neljä Wii Remote -peliohjainta voi olla kytkettynä samanaikaisesti pelikonsolissa hyödyntäen langatonta Bluetooth-teknologiaa. Peliohjaimen langaton signaali toimii 10 metrin etäisyydeltä pelikonsolista. Sekä Wii Remote ja Nunchuk-ohjain sisältävät kolmiakselisen
liikkeentunnistimen. Wii Remote sisältää myös kaiuttimen, tärinätoiminnon sekä laajennusportin ja sitä voidaan käyttää osoittimena 5 metrin etäisyydellä TV-ruudusta. Wii Remote:ssa on virtakytkin, ristiohjain, A-painike, B-painike, miinus-painike, plus-painike, Home-painike, 1 ja 2 -painikkeet. Nunchuk-ohjaimessa on analoginen ohjainsauva sekä C- ja Z-painikkeet. Wii:lle julkaistaan myös perinteistä pelipadia muistuttava lisäohjain Internetistä ladattavia Virtual Console -klassikkopelejä varten.

Ulkoasu
Wii on suunniteltu erittäin kompaktiksi ja se sopii täydellisesti jokaisen television viereen. Pelikonsolin voi asettaa joko pystysuoraan tai vaakasuoraan.

Peliformaatti
Yksi, itsestään latautuva levykeasema, joka pyörittää yksi- tai kaksikerroksisia 12 cm halkaisijaltaan olevia optisia levykkeitä sekä 8 cm halkaisijaltaan olevia Nintendo GameCube -levykkeitä.

Yhteys
Wii on koko ajan yhteydessä Internettiin - jopa silloin, kun se on pois päältä. Tämä "WiiConnect24" -palvelu tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia; konsoli voi ladata automaattisesti käyttöösi peleihin julkaisun jälkeen kehitettyä bonussisältöä, vaikka et pelaisi juuri sillä hetkellä Wii:llä. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden Internettiin käyttämällä IEEE802.11b/g:tä, tai USB 2.0 LAN -adapteria. Wii voi myös olla langattomasti yhteydessä Nintendo DS- ja Nintendo DS Lite -käsikonsolien kanssa.

Virtual Console

Wii:lle voit ladata suosittuja klassikkopelejä 20 vuoden ajalta. Pian voit kokea uudestaan pelejä, jotka on julkaistu alun perin Nintendo 64:lle, Super Nintendolle (SNES) ja jopa Nintendo Entertainment Systemille (NES). Virtual Console sisältää myös "best of" -valikoiman Sega MegaDriven peleistä sekä TurboGrafx-pelikonsolin parhaimpia pelejä (NEC:in ja Hudsonin yhteistyössä kehittämä pelikonsoli). Virtual Console on myös paikka, jota kautta uudet itsenäiset (indie) ja luovat pelikehittäjät saavat pelinsä suuren yleisön tietoisuuteen.

Speksit
Wii:ssä on 512 megatavua sisäistä flash-muistia, kaksi USB 2.0 -porttia ja sisäänrakennettu Wi-Fi -ominaisuus. SD-muistikortille varatun paikan avulla käyttäjät voivat laajentaa pelikonsolin sisäistä flash-muistia. Wii on myös suunniteltu silmällä pitäen mahdollisimman vähäistä virrankulutusta. Wii on erittäin kompakti ja se on jatkuvasti yhteydessä WiiConnect24 -palveluun myös ollessaan "unitilassa".

CPU
PowerPC CPU (koodinimi "Broadway"), kehitetty ja tuotettu yhdessä IBM:n kanssa.

Grafiikka
ATI:n kehittämä grafiikkaprosessori

Värivaihtoehdot
Julkaistaan päivämäärän ja hinnan kanssa lähitulevaisuudessa

Konsolipakkaukseen sisältyy

 • valkoinen Wii-konsoli
 • yksi liikkeentunnistimella varustettu Remote-kaukosäädin
 • ohjaimeen liitettävä Nunchuk-lisäosa
 • tunnistussensori
 • tarvittavat virta- ja AV-kaapelit
 • innovatiivinen Wii Sports-urheilupelikokoelma
  • tennis
  • golf
  • baseball
  • keilailu
  • nyrkkeily

Klikkaa tästä iso kuva siitä, miltä Wii ja Zelda näyttävät yhdessä.

Lisää kuvia:

KUVA 1   KUVA 2   KUVA 3   KUVA 4   KUVA 5

Nintendo Wii kotisivut täällä.

Lisätietoja
takuu3 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WII Pelikone Valkoinen + Wii Sports (Käytetty)
Arviosi