Wii Overlord Dark Legend (Käytetty) (Käytetty)

×

6,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Overlord Dark Legend on aivan uusi toimintaseikkailu satumaailmassa maustettuna tummanpuhuvin, satiirisin kääntein. Tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen alkuperäistä peliä (Overlord, 2007), ja pelaajat asettuvat nuoremman Overlordin hahmoon johtaen pelimaailman häijyimpiä, mutta sittenkin rakastettavia olioita, hiisiä.

"Emme pyri vähempään kuin hallitsevaan asemaan Overlord-pelin avulla" GAMESRADAR

"Overlord Wii 'pyyhkii pöydän' konsolimaailmassa" VIDEOGAMER.COM

  • Ryöstä ja tuhoa Wii-ohjaimen avulla: Hiisien ohjaaminen on nopeaa ja tuhoisaa - Wii-ohjaimen näpäytys lähettää meluisan joukon taistoon.
     
  • Nyrjähtänyt satu: Palkittu pelikirjoittaja Rhianna Pratchett on kirjoittanut Wii-konsolille yksinoikeudella uuden rikkaan ja leikkimielisen Overlord-seikkailun, nyrjähtäneen seikkailusaagan.
     
  • Tutustu hiisiin: Ruskeat hiidet ovat taistelijoita ja vahvimpia kaikista. Punaiset hiidet ovat tulen heittäjiä ja he sinkoavat tulipalloja jousiampujien lailla. Vihreät hiidet ovat salamurhaajia ja rakastavat piilohyökkäyksiä. Siniset hiidet ovat hiisistä älykkäimpiä, niillä on parantajan voimia ja ne voivat herättää eloon kaatuneita hiisitovereitaan.
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wii Overlord Dark Legend (Käytetty) (Käytetty)
Arviosi