Wii Ferrari Challenge (Käytetty)

×

9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.11. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Ferrarin nimi on tarkoittanut jo yli 60 vuoden ajan vauhtia, jännitystä ja hohtoa. System 3 tuo Ferrarin tarjoaman vauhdin ja lyömättömän tyylin olohuoneeseesi Ferrari Challenge -pelillä. Hyppää maailman himotuimpien autojen rattiin ja haasta kilpakumppanisi oikeassa Ferrari Challenge -tapahtumassa, jonka voittaja on todellinen Ferrari-mestari.

Kuskin kaikkia ajokykyjä koettelevan Ferrari Challenge -tapahtuman lisäksi peli sisältää mahdollisuuden kisata monissa pelitiloissa, suunnitella omia tiimejään ja avata uusia pelityyppejä ja kisoja.

Koska peli on suunniteltu yhteistyössä Ferrarin insinöörien kanssa ja sen ajodynamiikan on hienosäätänyt itse Bruno Senna, Ferrari Challenge tarjoaa mitä autenttisimman ja jännittävimmän pelikokemuksen sekä vangitsee Ferrari Challenge -tapahtuman energian.

* Ferrari Challenge -tapahtuman virallinen peli.
* 16 kansainvälistä rataa, sekä mahdollisuus avata lisää haasteita.
* Sisältää kaikki aidon Ferrari Challenge -sarjan tiimit ja autot, joita päivitetään ladattavan sisällön myötä joka kauden alussa.
* Realistinen vahinkomalli, joka vaikuttaa ajettavuuteen.
* Voittamalla kisoja voit avata uusia Ferrari-autoja, mukaan lukien Ferrari FXX:n.
* Useita pelitiloja, mukana muun muassa Ferrari Challenge -kausi, aika-ajot, harjoittelutila ja kestävyyskisa.
* Mikäli perusohjaus ei riitä, peli tukee myös virallista Ferrari-rattia tarjoten näin autenttisimman mahdollisen pelikokemuksen.

Arvostelut


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wii Ferrari Challenge (Käytetty)
Arviosi