Warhammer 40.000: Dawn Of War 2 PC (DVD)

×

9,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,49 €
Toimitamme kaikista varastoista.

 

Palkitun Relic Entertainmentin Dawn of War II -peli on kehutun reaaliaikaisen strategiapelisarjan uuden ajan airut. Se heittää pelaajat brutaalin sodan etulinjoihin johtamaan eliittiyksikköä, jonka tehtävä on pelastaa galaksi.

Aika on 41. vuosituhat ja paikka Aurelia-alasektori, galaksin laitamilla sijaitseva planeettarykelmä. Siellä on pian käynnistyvä eeppinen taistelu, jossa muinaiset rodut kamppailevat sektorin planeettojen hallinnasta. Panokset ovat suuret, sillä kyseessä ei ole vain taistelu maasta ja mammonasta, vaan rotujen kohtalonhetket ovat käsillä.

Dawn on War II on nopeatempoinen reaaliaikainen strategiapeli, joka herättää Warhammer 40,000 -scifi-maailman henkiin ennennäkemättömällä tavalla. Koe taistelun julmuus eeppisen kampanjan aikana. Kohtaa vastustajasi taistelukentillä, joilla kamppaillaan kiihkeästi lähi- ja tulitaistelussa. Kouli ryhmistäsi galaksin kovimpia veteraaneja.
 


 


Ominaisuudet

  • Yksinkertaistettu aloitus - Olitpa aloittelija tai kokenut veteraani, Dawn of War II -pelissä toimintaan pääsee nopeasti ja vaivattomasti. Opettele peli omaan tahtiisi ja valmistaudu pelastamaan galaksi.
  • Raakaa toimintaa ja taktiikkaa etulinjan taisteluissa - Hyökkää suoraan toimintaan ja koe kiihkeät lähitaistelut ja tuhoisat tulitaistelut. Hävitä vihollisesi raa'assa lähitaistelussa. Ole vastustajia ovelampi: nujerra, motita ja tuhoa vihamiehesi dynaamisen ja tuhottavan maaston avulla.
  • Eeppinen yksinpelikampanja - Komenna eliitti-iskujoukkoja, kehitä ryhmiesi taitoja ja kykyjä ja komenna niitä, kun etenet pelissä.
  • Yhteistyömoninpeli - Pelaa koko yksinpelikampanja yhteistyössä ystävän kanssa. Tämän voi tehdä koska tahansa.
  • Jatkuvat pitkän aikavälin tavoitteet - Mukauta Space Marine -sotilaitasi jatkuvalla tasokehityksellä ja avattavilla erikoiskyvyillä. Varusta heidät sadoilla ainutlaatuisilla aseilla ja esineillä, joita saat palkintoina taisteluista ja saaliina taistelukentältä.
  • Seuraavan sukupolven tosiaikastrategiarunko - Pelissä käytetään Relicin omaa Essence Engine 2.0 -runkoa tuottamaan elokuvamaisen kuvamaailman, yksityiskohtaista grafiikkaa ja erikoistehosteita.

 


 Järjestelmävaatimukset (alustavat)

 

Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 3.2 GHz or any Dual Core Processor
Memory: 1 GB for XP, 1.5 GB for Vista
Hard Drive: 5.5 GB Free
Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600 GT/ATI X1600 (Shader Model 3.0)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: AMD Athlon 64×2 4400+ any Intel Core 2 Duo
Memory: 2 GB
Hard Drive: 5.5 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7800 GT/ATI X1900 (Shader Model 3.0)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Warhammer 40.000: Dawn Of War 2 PC (DVD)
Arviosi