Warcraft III Gold PC (DVD)

Loppuunmyyty
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.07. asti
  • Loppuunmyyty

 

Mukana Warcraft III: Reign of Chaos -pääpeli sekä Frozen Thorne -lisäosa.

 

Aiemmin voitokkaat ihmiskuningaskunnat ovat muuttuneet omahyväisiksi samalla kun kukistetut örkkiklaanit ovat kerääntymässä uuden, voimakkaan johtajan lippujen taakse! Tällä kertaa maailman ylle laskeutuva varjo on kuitenkin entistäkin synkempi, sillä tuomiopäivä ja Palava Legioona lähestyvät...

 

Neljä rotua, joilla kaikilla omat yksikkönsä, maagiset kyvyt ja aseet. Kaksi uutta soturikansaa Warcraftin maailmaan: ruttoiset Epäkuolleet ja mystiset Yöhaltiat. Upea, Blizzardin omaan 3D -moottoriin pohjautuva grafiikka, joka tukee useita näyttötarkkuuksia ja säädettäviä yksityiskohtien määriä. Mahdollisuus tuottaa Sankarihahmoja, joiden tavanomaiset ja maagiset kyvyt kehittyvät pelin myötä, luoden niistä jokaisen armeijan kivenkovan ytimen. Puolueettomat yksiköt, jotka asuttavat Azerothin maailmaa. Voivat haitata varomattomien kulkua kohti voittoja, mutta tarjoavat myös arvokkaita aarteita hävitessään taistelussa.

 

Sankarit voivat käyttää erikoisesineitä ja -varusteita, joita Puolueettomat yksiköt ovat jättäneet maastoon. Puolueettomat rakennukset - joihin voivat kunkin rodun Sankarit päästä vapaasti - tarjoavat sopivaa hintaa vastaan runsaasti erilaisia maagisia- ja erikoisesineitä sekä hurjia palkasoturiyksiköitä. Täysi moninpelituki. Uusia moninpeliominaisuuksia, joita ovat mm. jaettu yksikkökontrolli ja resurssikauppa pelaajien kesken.

 

Parannellut Battle.net ominaisuudet, sisältäen mm. kehittyneemmän ladder -järjestelmän ja klaanituen. Kehittynyt editori suunnittelutyökaluineen mahdollistaa itsetehdyt kartat sekä monien peliominaisuuksien muuntelun. Yksi peli ja neljä rotua. Oletko valmis planeettamme äärimmäisimpään fantasiastrategiaan?