Haluatko voittaa jännittäviä Unreal Tournament 3 -herkkuja? Nyt voit osallistua eksklusiiviseen kilpailuun.
PLAYSTATION 3:n loistelias ensimmäisen persoonan ammuntapeli Unreal Tournament 3 hätkähdyttää pelaajia mahtavalla teräväpiirtografiikalla, komealla äänimaailmalla, näyttävillä aseilla ja rajulla, tappomatsipainotteisella pelattavuudella. Ja nyt pääset mukaan säkenöivään toimintaan hiukan erilaisella tavalla.
eu.playstation.com-sivuston kilpailussa voit voittaa fantastisia UT3-palkintoja, kuten pelin, t-paitoja ja UT3:n luoneen Epic Games -kehittäjätiimin signeeraaman tuotteen.
Ensimmäisenä palkintona on Unreal Tournament 3 -akryylitaidejuliste kehittäjätiimin nimikirjoituksilla varustettuna, Unreal Tournament 3 -peli PLAYSTATION 3:lle ja Unreal Tournament 3 -t-paita. Yhdeksän muuta onnekasta voittaa Unreal Tournament 3 -pelin PLAYSTATION 3:lle ja Unreal Tournament 3 -t-paidan.
Osallistuminen
Siirry vain kilpailusivulle ja veikkaa näytön ohjeita noudattamalla, mihin kohtaan kuvaa Spidermine-ansa on kätketty. Kun olet tehnyt päätöksesi ja klikannut kohtaa, jossa uskot Spidermine-ansan piilevän, kirjoita tietosi lomakkeeseen. Vastaukset on lähetettävä viimeistään sunnuntaina 1. kesäkuuta 2008 keskiyöhön mennessä (GMT).