NHL 13 DEMO NYT LADATTAVISSA XBOX 360 JA PS3-KONSOLEILLE

EA SPORTS™ on julkaissut virallisen pelattavan demon odotetusta EA SPORTS NHL®13 -lätkäpelistä. Demo on ladattavissa Xbox LIVE® ja PlayStation Network®* -palveluista. Demo tarjoaa esimakua neljästä eri pelimoodista - Play Now, täysin uusi NHL Moments Live, Hockey Ultimate Team (HUT) ja Free Skate – ja sen myötä on mahdollisuus ansaita jopa kolme HUT-pakettia käytettäväksi täydessä NHL 13 -pelissä. Demo on ladattavissa tästä päivästä eteenpäin aina 18. syyskuuta 2012 asti**. Kaikkien aikojen suurimpia peliuudistuksia tälle konsolisukupolvelle tarjoava NHL 13 julkaistaan Suomessa 13. syyskuuta 2012.

“Tämä on tärkeä vuosi EA SPORTS NHL -sarjalle pelin uudistuessa huikealla tavalla. Uudet peli-innovaatiot muuttavat totuttua pelitapaa ja tarjoavat täysin uusia kokemuksia, jotka yhdistävät lätkäfanit toisiinsa ja oikean NHL-maailman tapahtumiin. Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota esimakua tulevasta NHL 13 demon muodossa", tuottaja Sean Ramjagsingh EA SPORTSilta kertoo.

* Internet-yhteys ja Origin-tili (EA) tarvitaan. Käyttäjän tulee olla yli 15-vuotias rekisteröidäkseen tilin. EA Online Tietoturvalauseke ja Käyttöehdot löytyvät osoitteesta www.ea.com. Bonuksen saamiseksti tulee käyttää samaa Origin-tiliä sekä demon pelaamiseen että lopullisen täyden NHL 13 -pelin pelaamiseen.
**Saatavilla Euroopassa 19. syyskuuta 2012 asti PlayStation Networkissa.