Stereoskooppisten 3D-pelien lisäksi PlayStation 3:lla voi nyt nauttia 3D-elokuvista
Uusia 3D-pelejä, kuten PlayStation Move -liikeohjaimella pelattava Tumble
Viime kesäkuussa PlayStation 3 -konsoliin saapui 3D-pelituki ja 3D-televisioiden omistajat ovat pystyneet siitä lähtien nauttimaan kolmiulotteisesta pelaamisesta. Tänään tiistaina 21. syyskuuta saapuvan 3.50 -järjestelmäpäivityksen myötä on nyt mahdollista katsella myös 3D-Blu-ray-elokuvia. 
Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) on julkaissut useita 3D-pelejä PlayStation®3:lle. Pelit tarjoavat uuden perspektiivin palaamiselle ja antavat täysin uuden tavan nauttia suosikkipeleistä. Kesäkuussa julkaistu stereoskooppinen 3D-pelikokoelma sisältää seuraavat PlayStation 3 -klassikot: WipEout® HD, suomalainen SuperStardust™HD ja PAIN™ -pelit sekä eksklusiivisen yksitasoisen demon MotorStorm®: Pacific Rift -pelistä.
PlayStation®Storesta on ladattavissa myös muita 3D-pelejä, kuten kokoversio MotorStorm®: Pacific Rift -pelistä sekä uudella PlayStation Move -liikeohjaimella pelattava, koukuttava puzzle-peli Tumble. Lisäksi myöhemmin tänä vuonna julkaistava PlayStation Move -peli The Fight sekä odotetut Gran Turismo 5 ja Sly Trilogy tukevat niin ikään 3D:tä.
3D-pelit ja -elokuvat avaavat ovet uuteen kolmiulotteiseen viihdemaailmaan, jossa sinä olet toiminnan keskipisteessä.