ARMY OF TWO: THE 40TH DAY demo tulee ladattavaksi 17. joulukuuta 2009 PlayStation Network ja Xbox LIVE -palveluihin. Demo sisältää suurimman osan varsinaisen pelin ensimmäisestä tasosta. Demossa Salemin ja Riosin muodostama legendaarinen palkkasotilastiimi on jäänyt loukkuun hyökkäyksen kohteena olevaan Shanghaihin. Hyvin suunniteltu co-op pelaaminen tekee ”THE 40th DAY”-pelistä yhden odotetuimmista.

ARMY OF TWO: THE 40TH DAY on jatkoa vuonna 2008 julkaistulle ja moninkertaisesti platinaa myyneelle co-op taistelupelille. Pelaajien on toimittava tiiminä voidakseen selviytyä armottomista hyökkäyksistä ja paetakseen ympärillä sortuvasta kaupungista. THE 40TH DAY kietoo pelaajansa tiiviisti co-op seikkailuun ja antaa samalla käyttöön pelimaailman jämerimmän aseiden kustomointijärjestelmän. Pelaajat voivat yhdistellä erilaisia löytämiään aseiden palasia sopiviksi co-op taktiikoihinsa uudenlaisella ja ainutkertaisella tavalla.

Pelin etukäteen tilaavat saavat bonuksena heti käytöönsä uuden Extraction-moninpelitilan. Muille pelin ostajille tila avataan kuukauden kuluttua virallisesta julkaisupäivästä. Pelastustehtävässä neljän hengen pelaajatiimi etenee etapilta toiselle erilaisten vihollisryhmien läpi. Pelaajien on käytettävä ovelia strategioita ja pystyttävä toimimaan tiiviisti tiiminä selviytyäkseen elävänä kaikista haasteista.

ARMY OF TWO: THE 40TH DAY julkaistaan Suomessa PS3, Xbox 360 ja PSP -alustoille 14. tammikuuta 2010. PS3 ja Xbox 360 co-op demoa voi pelata verkossa tai jaetun ruudun avulla.

Pelit löydät täältä.