Uudet VPD.fi-sivut on vihdoin avattu. Kauanhan niitä on odotettu. Kiitos asiakkaamme kärsivällisyydestä kun olette jaksaneet odottaa. Uskomme, että saatte nyt tehtyä ostokset helpommin ja löydätte etsimänne tuotteet. Tuotteisiin on saatu laitettua paljon tekstejä tuotteista, mutta osin tuotetiedot ovat vielä vieraalla kielellä. Päivitämme tuotetietoja koko ajan lisää.
Hintataso tulee olemaan sitä tuttua, erittäin kilpailukykyistä VPD-hintatasoa.
Lisäämme tuotteita koko ajan lisää verkkosivuille, joten kaikki tuotteet eivät mahdollisesti vielä löydy sivuilta. Ota silloin yhteyttä meihin TÄSTÄ ja kerro meille minkä tuotteen haluaisit löytää.

Vaikka sivut ovatkin jo käytössä, lisätään sivuille koko ajan uutta sisältöä. Mikäli havaitset sivuissa puutteita tai haluat ehdottaa niihin parannuksia, ota yhteyttä palautesivumme kautta. Palautelomakkeen kautta voit kertoa myös muita mietteitäsi sivuistamme.

Uusilla sivuilla on listattuina vain ne tuotteet jotka ovat varastossamme, ellei tuotteen kohdalla ole saatavuuspäivää muuten mainittu. Maksutapoina sivuillamme toimivat eri pankkien verkkomaksut, luottokortit Visa ja Mastercard ja Visa Electron. Lisäksi voit tilata tuotteita postiennakolla. Huomaa, että me emme peri luottokortti- ja Visa Electron-maksuista käsittelykuluja. Postitamme tuotteet vielä saman päivän aikana, mikäli tilauksesi saapuu meille ennen klo 16:00. Maksu-ja toimitustavoista saat lisätietoa Toimitustavat-linkistä sivun vasemmasta palkista.

Muistathan, että kun maksat tuotteen verkkokaupassamme, saat sen helposti suoraan kotiisi. Jos tuote ei mahdu postilaatikkoosi, niin se on noudettavissa lähipostistasi.

Käytetyissä tuotteissa on tuttu VPD:n takuu. Kaikilla tuotteilla on vähintään yhden (1) kuukauden takuu. Näin voit turvallisesti ostaa myös käytettyjä tuotteita, eikä sinun tarvitse pelätä etteikö tuote toimisi.

Olemme pystyneet parantamaan hintatasoa nettikaupassa, mikä tietää sinulle aina edullisempia hintoja. Huomaathan, että VPD-verkkokaupan ja VPD-myymälän hinnoissa voi olla eroja.


Verkkokaupassamme voit maksaa myös VISA Electronilla!

VISA ELECTRON-ASIAKKAILLE

Huomaa, että et voi maksaa Visa Electron-kortilla, mikäli sinulla on käytössäsi niin sanottu rajoitettu Visa Electron. Korttia ottaessasi olet saattanut rajoittaa korttisi käyttöä siten, että et voi tehdä sillä verkko-ostoksia. Käytä tällöin jotain muuta maksutapaa, tai ota yhteyttä pankkiisi rajoituksen poistamiseksi.