Maksa jouluostokset vasta helmikuussa
Joululahjojen antaminen tuntuu hyvältä, ja siltä pitäisi niiden ostamisenkin tuntua. Siksi haluamme antaa sinulle oman joululahjamme. Klarnan joulukampanjalla maksaessasi saat marras- ja joulukuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa helmikuun alkuun asti, 0 % korolla.* Etsi Klarnan joulukampanja suosikkikaupoistasi.

Tee ostoksia marras- ja joulukuussa verkkokaupassamme ja valitse kassalla Maksa helmikuun alussa.

Lähetämme sinulle tammikuun loppupuolella laskun, jonka eräpäivä on helmikuun alussa. Laskulle on koottu kaikki ostokset, jotka olet tehnyt Klarnan joulukampanjalla. Jos olet tehnyt aiempia ostoja Klarna Tilillä, nekin on koottu laskulle. Maksat ainoastaan 3,95 € tilausta kohden, muita kuluja Klarnan joulukampanjalla tekemiisi ostoksiin ei lisätä.

Ehdot

Tilauksiin lisätään tilinperustamismaksu, joka on 3,95 € per tilaus.

*Todellinen vuosikorko 500 euron ostokselle 0 % vuosikorolla, 3,95 euron perustamismaksulla ja neljän kuukauden maksuajalla on 3,20 %. Ostoksen luotollinen hinta tällöin on 503,95 €.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.