Kun teet tilauksen varastoissamme olevista tuotteista viimeistään perjantaina 19.12. klo 12 mennessä, saamme toimitettua ne perille jouluun mennessä. Poikkeus tästä on Pienlähetys, josta on tietoa alla.

Kirjeet:
Itella Kirjelähetys Priority -kirjeet tulee postittaa viimeistään perjantaina 19.12., että ne ehtivät varmasti jouluksi vastaanottajille. Tämä postituspäivä koskee myös postiennakkokirjeitä. Tätä ajankohtaa myöhemmin postitetut lähetykset voivat ehtiä ajoissa perille, mutta emme voi taata tätä varmasti.

Itella Pienlähetys -kirjeet tulee postittaa viimeistään keskiviikkona 17.12., että ne ehtivät varmasti jouluksi vastaanottajille. Tätä ajankohtaa myöhemmin postitetut lähetykset voivat ehtiä ajoissa perille, mutta emme voi taata tätä varmasti.

Paketit:
Paketit tulee postittaa viimeistään perjantaina 19.12., että ne ehtivät jouluksi perille. Tilaus joka on tehty meille varastossa olevista tuotteista perjantaina 19.12. klo 12 mennessä, ehtii vielä Jouluksi perille. Tätä ajankohtaa myöhemmin postitetut lähetykset voivat ehtiä ajoissa perille, mutta emme voi taata tätä varmasti.

VPD Pelikauppa ei ota vastuuta Postin aiheuttamista kuljetusviiveistä.

Toivotamme asiakkaillemme leppoisaa joulunalusaikaa!