FIFA 17 demo on nyt saatavilla

EA SPORTS  Vancouver julkaisi tänään FIFA 17 demon olevan saatavilla seuraaville alustoille: Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ja PlayStation 3. Demo on ladattavissa täältä. Tämän vuoden ennakkoversio Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle* ei ainoastaan esittele kahtatoista maailman parasta jalkapallojoukkuetta, kuten Manchester Unitedea, Bayern Munichiä, Real Madrid C.F:iä, vaan tarjoaa faneille ensimmäisen tilaisuuden kokea The Journey*, joka on uusi elokuvallinen ja tarinankerronnallinen pelimuoto.

FIFA-faneilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus kokea pelielämys Alex Hunterin, Valioliigan nousevan tähden kautta The Journeyssä. Pelaajilla on tilaisuus kokea jalkapallokenttien huuma osana Manchester Unitedia, erästä maailman parasta jalkapalloseuraa.
Katso the Journeyn uusi traileri: täältä.

Kurkista the Journeyn teon kulissien takaiseen maailmaan: täältä.

Pelaajat pääsevät antamaan kentällä kaikkensa suosikkijoukkeidensa, kuten Manchester Unitedin, Manchester Cityn, Chelsea FC:n, Real Madrid C.F:n, Juventusin, Intern, Paris Saint-Germainin, Olympique Lyonnaisin, Seattle Soundersin, FC Bayern Munchenin, Club Tigres UNAL:in, tai Gamba Osakan kanssa. Pelaajat saavat valita myös maailman huippustadioneiden, kuten CenturyLink Fieldin, Stamford Bridge. ja vasta lisätyn J1 League grounin, Suita City jalkapallostadionin väliltä. Kun ottelut ladataan, fanit voivat kokeilla uusia kykyjä ja hioa taitojaan ennen sukeltamistaan osaksi toimintaa.


Kokeiluversion pelaajat saavat kokea muuttuvan pelimuodon tarjoamia mahdollisuuksia kuten Set Piece Rewrite ja Physical Play Overhaul sekä uusia hyökkäystekniikoita, jotka antavat pelaajalle mahdollisuuden hallita pelin jokaista hetkeä. Lisää tietoa FIFA 17:sta uusista ominaisuuksista löydät vierailemalla FIFA 17 websivulla ja liittymällä EA SPORTS FIFA –sisäpiiriläiseksi täällä. EA SPORTS FIFA -yhteisöön voi liittyä osoitteessa http://www.facebook.com/easportsfifa ja lisäksi voit seurata meitä Twitterissä @easportsfifa ja Instagramissa.

FIFA 17 –peliä on kehitetty EA Vancouver ja EA Romania –studioilla ja se julkaistaan Pohjois-Amerikassa 27. Syyskuuta ja maailmanlaajuisesti 29. syyskuuta Origin for PC, Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® ja PlayStation®3 –alustoille.

*FROSTBITE PELIMOOTTORIN TENKIIKKA JA THE JOURNEY, OVAT SAATAVILLA AINOASTAAN XBOX ONE-, PLAYSTATION 4- JA PC -VERSIOILLE.
**EHDOT JA RAJOITUKSET MAHDOLLISIA. LUE LISÄÄ EA.COM/EAACCESS/TERMS JA HTTP://WWW.ORIGIN.COM/STORE/ORIGIN-ACCESS
Liity EA SPORTS FIFA yhteisöön facebookissa ja Instagramissa. Seuraa meitä Twitterissä @easportsfifa ja käytä hashtagia #FIFA17. Pelillä on PEGI 3+ -luokitus.