Electronic Arts julkisti tänään EA SPORTS NHL 16:n julkaisevan kaikkien aikojen ensimmäisen EA SPORTS Hockey League Betan NHL 15 -pelin omistajille. Tämä fanien suosima onlinepelimoodi on rakennettu täysin uudelleen ja se tarjoaa uuden pelaajaluokkajärjestelmän myötä entistäkin kilpailuhenkisemmän ja tasapainoisemman pelikokemuksen. Taitosi ja tiimipelauskykysi ratkaisevat kuka voittaa ja kuka häviää lätkäpelin. Rajoitettu pääsy betaan alkaa 30. heinäkuuta ja päättyy 6. elokuuta PlayStation4 ja Xbox One-konsoleilla. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uusi EASHL ennen NHL 16 -pelin julkistusta 17. syyskuuta 2015.

“EA SPORTS Hockey League on yksi suosituimmista pelimoodeistamme ja faniemme antama palaute on ohjannut sen uudelleensuunnittelua NHL 16 -peliin,” kertoo Dean Richards, General Manager, EA SPORTS NHL. “Kuuntelimme faniemme antamaa palautetta ja testasimme uudistuksia yhteisön innokkaimpien pelaajien avustamana. Olemme todella innoissamme voidessamme tarjota faneille pelimoodin ennakkotestausta betan muodossa ja odotamme innolla heidän palautettaan samalla kun jatkamme edelleen tämän pelikokemuksen parantamista ja hienosäätöä."

NHL 15 -pelin Xbox One ja PlayStation 4 -konsolilla omaavat pelaajat pääsevät käsiksi NHL 16 EASHL -betaan suoraan NHL 15 -pelin päävalikosta. NHL 15 -pelin Xbox 360 tai PlayStation 3 -konsolilla omistavat, jotka ovat päivittäneet konsolinsa uudelle sukupolvelle, saavat myös mahdollisuuden osallistua betaan rajoitetun betakoodijakelun myötä.

Lisätietoa NHL 16 EASHL betasta ja täydet ohjeet betaan pääsemiseksi löydät NHL 16 EASHL Beta Hub -sivulta.

NHL 16, jonka kehittämisessä hyödynnettiin enemmän faniemme antamaa palautetta kuin koskaan ennen, hyppää kaukaloon tarjoten uusia ominaisuuksia eniten pelattuihin yksinpeli- ja joukkuetiloihin, mukaan lukien uudistetun EA SPORTS Hockey Leaguen. Yhdessä uuden pelaamistasapainon, jokaisen pelipaikan innovaatioiden ja vertaansa vailla olevan ottelupäivän autenttisuuden kanssa NHL 16 vie sinut joukkueen sydämeen, jossa pelataan yhdessä ja voitetaan yhdessä.

NHL 16 pelin voit ennakkotilata täältä.