Ultimate NES Remix 3DS (Käytetty)

 
29,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 24.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 39,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Testaa taitosi ja nopeutesi yli 250 kentässä, jotka perustuvat klassisiin NES-peleihin. Ultimate NES Remix on retroa parhaimmillaan!

Pelaa retro-haasteita missä tahansa oletkin Ultimate NES Remix -pelissä Nintendo 3DS:llä ja 2DS:llä! Selvitä yli 250 pientä 8-bittistä haastetta, jotka perustuvat 16 NES-pelin klassisiin hetkiin, mukaan lukien Super Mario Bros., Punch-Out!!, The Legend of Zelda, Metroid, ja monia muita!

Ansaitse tähtiä, joilla voit avata lisää haasteita voittamalla NES-kenttiä, ja osoita sitten olevasi retro-mestari Remix-kentissä, jotka heittävät sääntökirjan ulos ikkunasta - koe tunnetut klassikkopelit täysin uudella tavalla. Mitä tahansa voi tapahtua näissä erikoiskentissä: hahmot esiintyvät peleissä, jotka eivät ole heidän omia, ruudut kääntyvät ylösalaisin ja värit vaihtuvat ympärillä!

Tarkista pistetaulukot jokaisen selvitetyn kentän jälkeen ja vertaile tuloksiasi ystäviesi ja muiden pelaajien kanssa – voit myös katsoa videoita muiden pelaajien suorituksista. Jos haluat todella testata taitosi, kokeile kolmea haastetta peräkkäin ja yritä tehdä uusi ennätys Championship-pelitilassa ja lataa tuloksesi verkossa olevaan pistetaulukkoon nähdäksesi miten pärjäät!

  • Selvitä erilaisia minihaasteita, jotka perustuvat 16 klassiseen NES-peliin.
  • Testaa taitosi Remix-kentissä, joissa säännöt on uudistettu - koe tunnetut klassikkopelit täysin uudella tavalla!
  • Vertaile tuloksiasi muiden pelaajien kanssa verkossa pistetaulukoiden avulla.

Valmistajan tuotesivu: http://www.nintendo.fi/nintendo-3ds/pelit/ultimate-nes-remix