Twisted Minds Flat Gaming Monitor 28" 4K UHD - 144hz - IPS - 1ms

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 549,00 € Norm. hinta 649,00 €
Säästä 100,00 €
alk. 24,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 4,99 €

SEURAAVAN TASON TARKKUUSEROTUS: Pelisuorituskyky UHD-tarkkuus on suosittu valinta pelaajien keskuudessa, koska se on tasapainossa kuvanlaadun ja suorituskyvyn välillä. Monet näytönohjaimet pystyvät pelaamaan 2160p:n resoluutiolla uhraamatta kuvataajuutta.

VASTAAIKA: Tällä tarkoitetaan nopeutta, jolla yksittäiset pikselit voivat siirtyä väristä toiseen. 1 ms:n vasteaika saavutetaan kehittyneillä pikselien yliohjaustekniikoilla, ja se auttaa vähentämään liikesumua nopeasti liikkuvissa kohtauksissa.

REFRESH RATE: 144 Hz:n virkistystaajuus tarkoittaa, että näyttö voi näyttää jopa 144 kuvaa sekunnissa, mikä voi johtaa sulavampaan liikkeeseen ja vähentää liikkeen epätarkkuutta erityisesti nopeatempoisissa peleissä.

MONIPUOLINEN LIITÄNTÄ: HDMI mahdollistaa eloisat ja syvät värit, jotka tuottavat realistisen pelikokemuksen. HDMI-standardi tukee korkeampia resoluutioita ja virkistystaajuuksia, joten se soveltuu tehokkaisiin peleihin ja multimedian käyttöön.

JALUS: Sisäänrakennettu irrotettava jalusta kääntyy (-5 - +15 astetta) maksimoiden katselumukavuuden ja mahdollistaa liittämisen 100mm x 100mm VESA-asennukseen yhteensopivaan monitorivarteen.

Lisätietoja
Takuu24 kk
Kategoriat