Twisted Minds Flat Gaming Monitor 22" FHD - 100hz - IPS - 1ms

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 99,00 € Norm. hinta 119,00 €
Säästä 20,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 4,99 €

SEURAAVAN TASON TARKKUUS: Pelisuorituskyky Full HD -resoluutio on suosittu valinta pelaajien keskuudessa, koska se on tasapainossa kuvanlaadun ja suorituskyvyn välillä. Monet näytönohjaimet pystyvät pelaamaan 1080p:llä uhraamatta kuvanopeutta.

VASTAAIKA: Tällä tarkoitetaan nopeutta, jolla yksittäiset pikselit voivat siirtyä väristä toiseen. 1 ms:n vasteaika saavutetaan kehittyneillä pikselien yliohjaustekniikoilla, ja se auttaa vähentämään liikesumua nopeasti liikkuvissa kohtauksissa.

REFRESH RATE: 100 Hz:n virkistystaajuus tarkoittaa, että näyttö voi näyttää jopa 100 kuvaa sekunnissa, mikä voi johtaa sulavampaan liikkeeseen ja vähentää liikesumua erityisesti nopeatempoisissa peleissä.

MONIPUOLINEN LIITÄNTÄKYKY: VGA & HDMI 1.4 mahdollistaa eloisat ja syvät värit, jotka tuottavat realistisen pelikokemuksen. HDMI-standardi tukee suurempia resoluutioita ja virkistystaajuuksia, joten se soveltuu tehokkaisiin peleihin ja multimediatoimintoihin

JALUS: Sisäänrakennettu irrotettava jalusta kääntyy (-5 - +15 astetta) maksimoiden katselumukavuuden ja mahdollistaa liittämisen 100mm x 100mm VESA-asennuksen kanssa yhteensopivaan monitorivarteen.

Lisätietoja
Takuu24 kk
Kategoriat