Twisted Minds Curve Gaming Monitor 49" 5K / 2K - 75hz - IPS

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 779,00 € Norm. hinta 899,00 €
Säästä 120,00 €
alk. 34,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 4,99 €

SEURAAVAN TASON TARKKUUSEROTUS: Pelisuorituskyky 5k-tarkkuus on suosittu valinta pelaajien keskuudessa, koska se on tasapainossa kuvanlaadun ja suorituskyvyn välillä. Monet näytönohjaimet pystyvät pelaamaan 2880p:n resoluutiolla uhraamatta kuvataajuutta.

VASTAAIKA: Tällä tarkoitetaan nopeutta, jolla yksittäiset pikselit voivat siirtyä väristä toiseen. 1 ms:n vasteaika saavutetaan kehittyneillä pikselien yliohjaustekniikoilla, ja se auttaa vähentämään liikesumua nopeasti liikkuvissa kohtauksissa.

REFRESH RATE: 75 Hz:n virkistystaajuus tarkoittaa, että näyttö voi näyttää jopa 75 kuvaa sekunnissa, mikä voi johtaa sulavampaan liikkeeseen ja vähentää liikesumua erityisesti nopeatempoisissa peleissä.

MONIPUOLINEN LIITÄNTÄ: HDMI mahdollistaa eloisat ja syvät värit, jotka tuottavat realistisen pelikokemuksen. HDMI-standardi tukee korkeampia resoluutioita ja virkistystaajuuksia, joten se soveltuu tehokkaisiin peleihin ja multimediatoimintoihin

JALUS: Sisäänrakennettu irrotettava jalusta kääntyy (-5 - +15 astetta) maksimoiden katselumukavuuden ja mahdollistaa liittämisen 100mm x 100mm VESA-asennukseen yhteensopivaan monitorivarteen.

Lisätietoja
Takuu24 kk
Kategoriat