Trine PC (DVD)

×

9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.12. asti
 • Myymälä Vantaa 1
 • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Trine on fantasiamaailmaan sijoittuva fysiikkapainotteinen toimintapeli, jossa pelaajan on hyödynnettävä kolmen hahmon erityislaatuisia kykyjä ja hahmojen välistä yhteistyötä.

Peli alkaa, kun kolme hahmoa - varas, ritari ja velho - joutuvat tahtomattaan ja sattuman oikusta maagisen Trine-artifaktin vangeiksi. Hahmot joutuvat tekemään yhteistyötä päästäkseen vapaiksi artifaktin otteesta ja pelastaakseen kuningaskunnan.

Trinen pelattavuus pohjautuu sopivan realistiseen fysiikkamallinnukseen, jonka ansiosta pelaajalla on käytettävissään kymmenittäin erilaisia ratkaisuja kuhunkin tilanteeseen. Pelissä on taistelua ja ongelmanratkontaa sulassa sovussa.

Velho ei lukemattomista oppivuosistaan huolimatta ole vieläkään oppinut tulipalloloitsua, mutta hyödyttömältä tuntuvia objekteja kuten laatikoita ja lankkuja hän kyllä osaa taikoa, ja leijutella niitä ympäriinsä... Trinen pelimaailmassa näille löytyy kuitenkin yllättävää käyttöä!

Varas, kaiken alkuunpanija, käytti kuningaskunnan sekasortoa hyväkseen ja päätti varastaa maagisen objektin, joka kuitenkin paljastuikin aarteen sijasta joksikin ihan muuksi. Varkaan elegantti ja taitava liikearsenaali on kuitenkin hyödyksi pelissä, sillä hän osaa ampua jousella ja heilauttaa itsensä tasolta toiselle nopeasti ja näppärästi.

Ritari on kuningaskunnan ainoa toivo, ainakin omasta mielestään. Hän ei aivan ymmärrä mitä ?epäkuollut? tarkoittaa, mutta kun mahdollisuus tarjoaa tilaisuutta todistaa pätevyys kuninkaan henkivartijoihin, siihen on tartuttava! Ritarin jyhkeään olemukseen kuuluu miekka ja kilpi, joiden avulla taistelut hoituvat, tavalla tai toisella!

Pelin ominaisuuksia:

 • Trine yhdistää vanhat kunnon tasohyppelypelit uuteen muottiin kekseliäillä lisämausteilla ja upealla grafiikalla
 • Kolme täysin erilaista hahmoa
 • Velho osaa loitsia fysiikkamallinnettuja objekteja ja leijutella niitä täysin interaktiivisessa pelimaailmassa
 • Ritari tuo tuhoa tullessaan ja murskaa niin objektit kuin epäkuolleetkin mahtavilla aseillaan... mutta onko Myrskyvasaran mahti jo liikaa?
 • Varas antaa vihollisille kyytiä tappavan tarkoilla nuolillaan, ja hän osaa heilauttaa itsensä tasolta toiselle
 • Kohtaa haasteet silmästä silmään ja selvitä ne monin tavoin ? yhdistele hahmojen kykyjä ja anna mielikuvituksesi keksiä mitä eriskummallisempia ratkaisuja
 • Hahmot kehittyvät pelin edetessä kokemuspisteillä, joilla voi hankkia uusia ominaisuuksia hahmoille
 • Täysin interaktiivinen pelimaailma realistisella fysiikkamallinnuksella, mukaan lukien monia teknisiä hienouksia kuten räsynukkemallinnus kaikille hahmoille
 • Yhteistyömoodi kahdelle ja kolmelle pelaajalle samalla koneella
 • Upea grafiikka, jonka väriloisto ja efektit laulavat muut suohon. Katso itse!
 • 15 tarkasti suunniteltua ja haastavaa kenttää, kullakin oma visuaalinen tyylinsä ja tunnelmansa. Tarina alkaa Tähtitaivaan akatemista ja etenee kristalliluolien ja lohikäärmeiden hautausmaan kautta kuolleiden kaupungin raunioille, ja kohti loppuhuipennusta, uhkaavaa mustaa tornia keskellä kuningaskuntaa...
 • Jokaiseen kenttään on piilotettu esineitä, jotka parantavat hahmojen ominaisuuksia. Löydätkö kaikki?
 • Kolme vaikeustasoa antaa sopivan vastuksen kaikentyyppisille pelaajille
 • Erinomaisesti toteutettu englanninkielinen ääninäyttely, minkä lisäksi suomenkielinen tekstikäännös auttaa nuorempia pelaajia pääsemään peliin mukaan
 • Uskomaton 19 kappaleen soundtrack, josta vastaa Ari Pulkkinen, tuttu muun muassa Shadowgrounds- ja Super Stardust HD -peleistä!

 

EDOME ARVOSTELU TRINE (PC): SUOSITTELEMME Edome, Miikka Lehtonen:
-"Minuun pelin lopullinen versio teki sen verran kovan vaikutuksen, että hurautin pelin läpi kirjaimellisesti yhdeltä istumalta. Piti vain nopeasti testata peliä alkuillasta, mutta yllättäen ruudulla vierivätkin lopputekstit ja ikkunan ulkopuolella nousi aurinko. Nyt käynnissä on jo toinen läpipeluukerta, sillä sen verran monta yllätystä jäi löytämättä ja sen verran monta kohtaa haluaisin kokeilla eri tavalla. Jos se ei ole laatupelin merkki, niin mikä?"
-"Miten hienoa siis onkaan, kun joskus harvoin pelit pystyvät uhmaamaan ennakko-odotuksia ja tekemään jotain uutta, hienoa ja maagista. Jotain sellaista, jota ei olisi ikinä kuvitellut kun vertauskuvallisen paketin kannessa luvataan tasohyppelyä ja kevyttä roolipelailua. Tämän pienen ihmeen nimi on Trine." Lue koko arvostelu.
 

Lisätietoja
takuu1 kk
Arvostelut