Tom Clancys Rainbow Six Siege Xbox One

×

19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on Rainbow Six -sarjan loistokas paluu. Peli on rohkea harppaus kohti uutta sukupolvea. Anvil-Next-pelimoottorin ja innovatiivisen Realblast Destruction -teknologian pyörittämä Siege tarjoaa sellaista terrorismin vastaisen taistelun jännitystä ja realismia, jota ei voi aiemmin tässä sarjassa nähty. Mutta mikä Rainbow Six Siege oikein on?

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on menestyneen FPS-sarjan seuraava osa, jonka kuuluisa Ubisoft Montreal on kehittänyt PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Eri puolilta maailmaa tulevien terrorismin vastaisten taistelijoiden inspiroima Rainbow Six Siege kutsuu pelaajat hallitsemaan tuhoamisen jalon taidon. Kiihkeät lähitaistelut, äärimmäinen tappavuus, taktiikat, joukkuepeli ja räjähtävä toiminta ovat kokemuksen keskipisteessä. Rainbow Six Siegen moninpeli nostaa kiihkeät tulitaistelut ja edellisten Rainbox Six -pelien perinteitä kunnioittavat ammattilaisstrategiat aivan uudelle tasolle.

Terrorismin vastaiset yksiköt
Omaksu maailmanlaajuisen terrorismin vastaisten toimijoiden roolit ja erikoistu lähitaisteluihin, räjäytyksiin ja raa'alla tarkkuudella suoritettuihin koordinoituihin hyökkäyksiin.

Piirityspeli
Murra vihollisen tukikohdat uusilla taktisilla toimenpiteillä tai vahvista omia puolustuksiasi piirityksen molemmilla puolilla. Tarjolla on Rainbow Six -sarjalle uusi rynnäkkötaistelutila.

Järjestelmällistä tuhoa
Muokkaa hyökkäystesi ympäristöä ennennäkemättömällä määrällä tuhoutuvaa ympäristöä. Seinät voidaan murtaa ja lattiat ja katot läpäistä. Voitto saavutetaan hallitsemalla ympäristön tuho.

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tom Clancys Rainbow Six Siege Xbox One
Arviosi