Thrustmaster T300 RS GT Edition PC / PS4 / PS5 -rattipoljinyhdistelmä

Tulossa 14.08.2024
Tarjoushinta 399,00 € Norm. hinta 469,00 €
Säästä 70,00 €
alk. 18,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 13.09. asti
  • Tulossa 14.08.2024
Toimituskulut alk. 5,99 €

YKSINKERTAINEN RATIN VAIHTOJÄRJESTELMÄ
Kaikissa T300RS-sarjan tuotteissa (T300RS, T300RS GT ja T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) on nopea ja helppo ratinvaihtojärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia kilpailemisesta erilaisilla Thrustmaster-rateilla.

Paketissa olevat T3PA -polkimet tekevät ratin ja polkimien yhdistelmästä markkinoiden kovimman tässä hintaluokassa.


NOPEA, TEHOKAS HARJATON SERVOMOOTTORI
Jokaisen kilpailun eri elementtien realistinen, tarkka siirto suoraan käyttäjän käsiin tekee tästä moottorista pakollisen. Toisin kuin yksinkertainen harjattu moottori, T300RS-sarjan kilpapyöriin sisäänrakennettu harjaton moottoritekniikka mahdollistaa myös erittäin hiljaisen kilpailukokemuksen.

Hiiliharjattoman moottorin kestävyys mahdollistaa sen, että kilpapyörä säilyttää tasaisen intensiteetin ja tehon Force Feedbackin suhteen, välttäen tunteiden menettämisen jopa erittäin pitkien pelisessioiden aikana.

Toisin kuin harjatut moottorit, tämä harjaton moottoritekniikka tarjoaa kuljettajalle vakauden ja dynaamisen suorituskyvyn jokaisen kilpailun loppuun asti.


DUAL-BELT JÄRJESTELMÄ
Kaksoishihnamekanismi mahdollistaa kilpailuradalta tai radalta saatujen eri dataelementtien tasoittamisen.
Suoran linkityksensä harjattomaan moottoriin ansiosta järjestelmä poistaa mahdolliset kuolleet alueet ja vähentää epämiellyttäviä tärinöitä heikentämättä tehoa, jolla tehosteet välitetään käyttäjälle, mikä takaa optimaalisen realistisuuden kaikissa kilpailuympäristöissä.


OMINAISUUDETTU MAGNEETTITEKNOLOGIA
Thrustmasterin patentoitu kontaktiton H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) -järjestelmä ilman potentiometrejä mahdollistaa rajoittamattoman tuotteen käyttöiän ja optimaalisen tarkkuuden koko pelisession ajan: jopa 16-bittinen resoluutio ja 65 536 arvoa.