Teknogame Phantom P4 Wired Controller White

 
29,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
  • KORKEAMPI LAATU - se on mukautettu tärinällä ja 6-akselisella gyroskoopilla. Se tarjoaa uskomattoman pelikokemuksen ja mukavan tunteen pelaajalle, joka ei koskaan tunne väsymystä.
  • PLUG & PLAY - Ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoa tai ohjelmaa. Kytke se vain ja käynnistä peli. Huomautus - Paina kotipainiketta ja jakopainiketta samanaikaisesti, jotta ohjain todella synkronoituu.
  • RAPID RESPONSE - Verrattuna langattomiin ohjaimiin, tämä langallinen ohjain reagoi hyvin komentoihisi. Parantaa tarkkuutta taistelukentän kriittisillä hetkillä.
  • PITEMPI KAAPELI - USB-kaapelin pituus on 2 metriä (6,6 jalkaa), joten se on pidempi kuin useimpien kilpailijoiden kaapeli. Istu ja nauti pelistäsi hieman kauempana konsolista, mikä on hyväksi näkökyvyllesi. sisäänrakennettu värikkäillä LEDeillä, jotka ilmaisevat joystickin kanavat, LED-väri vaihtuu, kun joystick on liitetty PS-4-konsoliin.
    Huomautus - Keskipainike on taktinen painike eikä kosketusledinäyttö; Sisäänrakennettu kaiutin ja stereokuulokeliitäntätoiminto eivät sisälly. Tuote on valmistettu 3-Party yhteistyöllä.