Syndicate PS3 (Käytetty)

×

3,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,49 €
Toimitamme kaikista varastoista.

 

Vuosi on 2069. Maailmaa eivät johda enää poliitikot, vaan se on jakautunut alueiksi, joita hallitsevat syndikaatteina tunnettavat megayhtiöt.

 

Nämä syndikaatit ovat mullistaneet tavan, jolla kuluttaja on yhteydessä digitaaliseen maailman. Kuluttajat eivät tarvitse enää laitteita päästäkseen käsiksi maailman tietoihin ja ohjaamaan teknologiaansa, sillä he voivat tehdä sen hermostoistutteella silmää räpäyttämällä.

 

Syndicate on uusintaversio klassisesta vuoden 1993 Syndicate-pelistä – synkkään maailmaan sijoittuva, ensimmäisen persoonan kyberpunkpeli, missä valtaa pitävät suuret syndikaatit ja bisnes on sotaa. Yhdistä voimasi neljän pelaajan yhteistyödemossa ja kukista kilpaileva syndikaatti, Cayman Global. Räjäyttäkää tienne sisään ja murtakaa vihollisenne sekä ympäristö DART6-sirun sotilasteknologiaa käyttämällä, kun taistelette markkinoiden hallinnasta ja elämästänne.

  • Taktikoi erikoiskyvyillä: Hidasta aikaa, näe seinien läpi ja murra digitaalisessa maailmassa Dart-näön avulla vihollisesi.
  • 4 pelaajan yhteistyötila: Ota maailma haltuusi perustamalla syndikaatti. Koe täysin uudenlainen neljän pelaajan yhteistyötila kymmenen eri tehtävän muodossa.
  • Mahtava ja monipuolinen FPS-kokemus: Käytössäsi on täysin parannettavat futuristiset aseet, panssarit ja varusteet, joilla voit tuhota vihollisesi ja viedä heidän teknologian itsellesi.
  • Sci-Fi-toimintaa: Sukella Syndicate 2069 -maailmaan, josta löytyy suosiota niittäneen kirjailija Richard Morganin kirjoittama huippuluokan sci-fi-tarina.

 

 

 

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Syndicate PS3 (Käytetty)
Arviosi