Surgery Simulator PC

Saatavuus epävarmaa
14,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 14.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

On aika löytää sisäinen tohtori House!

 

Monen potilaan elämä on käsissäsi, sillä olethan ison ja vilkkaan kaupungin sairaalan ylilääkäri. Käytössäsi on leikkaussali, jossa voit operoida useita autenttisesti mallinnettuja kirurgisia toimenpiteitä - kyvyillesi on paljon kysyntää.

 

Sinun on pidettävä mielesi yhtä terävänä kuin leikkuuveitsesi.

 

Operoit katkenneita luita, poistat paisuneita umpilisäkkeitä ja kitarisoja, sekä hoidat tulehtuneita sappirakkoja. Tämän lisäksi voit myös joutua leikkaamaan suonikohjuista tai tyrästä kärsiviä potilaita, palauttamaan kaihia sairastavien näkökykyä, sekä suorittamaan monimutkaisia operaatioita liikenneonnettomuuksien uhreille.

 

Suorita jokainen operaatio käyttäen lääketieteen parhaimpia instumentteja samalla, kun animoidut kollegasi antavat sinulle tukea ja neuvoja. Pidä silmällä potilaasi elintoimintoja (pulssi, verenpaine...) ja valmistaudu elvyttäviin toimenpiteisiin, jos sydän alkaa lyömään erikoisesti. Ylilääkärinä sinun on tehtävä salamannopeita päätöksiä, joiden seuraukset, niin hyvät kuin pahatkin, on sinun kannettava harteillasi.

 

Ota kaikki hyöty irti eri instrumenteistasi, esimerkiksi leikkuuveitsistä, puristimista, painesiteistä, neuloista ja tikeistä, sekä muista vastaavista lääketieteellisistä vempeleistä. Parhaimmat työkalusi ovat kuitenkin vakaat kätesi ja terävät hoksottimesi.

Pese siis kätesi ja ota suunta kohti leikkaussalia. Potilaasi ovat valmiita leikeltäviksi!