Super Mario Bros. Wonder Switch

Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 54,90 € Norm. hinta 57,99 €
Säästä 3,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 06.01.2024 asti
  • Myymälässä / Varastossa 8 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Uusi kaksiulotteinen Super Mario Bros. -peli on tulossa Nintendo Switchille. Super Mario Bros. Wonder -pelissä pelattavina hahmoina ovat tuttujen hahmojen, kuten Marion, Luigin ja Toadin lisäksi Prinsessa Peach, Prinsessa Daisy ja Yoshi. Super Mario Bros. Wonder -pelissä debytoi myös Marion uusin power-up -esine, jonka avulla hän voi muuttua Elephant Marioksi. Mitä muita ihmeitä tämä peli voisi sisältää? Lisätietoja tulossa myöhemmin. Super Mario Bros. Wonder julkaistaan Nintendo Switchille 20. lokakuuta.

Kun kosketat pelissä Wonder Flower -kukkaa, se avaa erilaisia pelimaailman ihmeitä - esimerkiksi putket voivat herätä henkiin, vihollislaumoja voi ilmestyä eteesi, hahmot voivat muuttaa ulkonäköään, mikä muuttaa peliä arvaamattomalla tavalla. Jännitys ja erilaiset yllätykset odottavat jokaisessa kentässä.

Super Mario Bros. Wonder -pelissä pelattavina hahmoina ovat tuttujen hahmojen, kuten Marion, Luigin ja Toadin lisäksi Prinsessa Peach, Prinsessa Daisy ja Yoshi. Super Mario Bros. Wonder -pelissä debytoi myös Marion uusin power-up -esine, jonka avulla hän voi muuttua Elephant Marioksi. Mitä muita ihmeitä tämä peli voisi sisältää? Lisätietoja tulossa myöhemmin. Super Mario Bros. Wonder julkaistaan Nintendo Switchille 20. lokakuuta.

Tässä uusimmassa seikkailussa Mario on lähtenyt Sienivaltakunnasta auttamaan prinssi Floriania pelastamaan Kukkavaltakuntaa Bowserin uhalta. Tällä kertaa prinsessa Peach ei ole pelastuksen tarpeessa, vaan hän seisoo Marion rinnalla pelattavana hahmona monien muiden hahmojen joukossa, jotka kaikki ovat valmiita tekemään tyhjäksi Bowserin pahat suunnitelmat. Tasosuunnittelu on todella henkeäsalpaavaa, ja mukana on jännittäviä uusia tehokeinoja. Seuraa, kun Mario ja hänen ystävänsä muuttuvat norsuiksi, päästävät ilmakuplia valloilleen tai muuttuvat eläviksi kiviporakoneiksi. Ihmekukat tuovat pelattavuuteen fantastista vaihtelua, sillä ne muuttavat hetkellisesti pelimekaniikkaa, jotta saisit ainutlaatuisen ja hauskan kokemuksen joka pelikerralla.