Strange Brigade Xbox One

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 24,99 € Norm. hinta 29,99 €
Säästä 5,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.04. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tilausetuna on Secret Service Weapons Pack DLC -latauskoodi, jossa Gerhig-Delgane S1, Wilkers & White P19 ja Stoudenmire 960 -aseet! Saat koodin emailina kun peli julkaistaan.

Strange Brigade on uusi peli Rebellionilta Sniper Elite: Zombie Army trilogian hengessä!

Strange Brigade tarjoaa yhteistyöräiskinnöistä pitäville hengästyttävää co-op -taistelua maustettuna pulmilla, ansoilla ja tutkimusmatkailulla. Brittiläisen imperumin kaukaisimmissa kolkissa on olemassa paikkoja, joissa varjot ovat pimeimmillään. Kruunun palvelijat tuntevat nämä paikat joissa yliluonnolliset olennot piilevät. Saanemme esitellä pelottoman ja kylmähermoisen Oudon Prikaatin! Käy matkaan ekstoottiselle safarille johon vain harvat uskaltautuvat ja josta vain vielä harvemmat palaavat. Kohtaa mysteerin ympäröiviä fantastisia ja unohdettuja sivilisaatioita, tutki vaarallisia hautaluolastoja ja paljasta jotain käsittämätöntä pahuutta jota yksikään ihminen ei ole ennen kohdannut.

Sykähdyttävä seikkailu tulee hitsaamaan sinut kiinni peliohjaimeesi!

NELJÄ PELOTONTA SEIKKAILIJAA

Tutki muinaista maailmaa yhtenä neljästä huikeasta seikkailijasta, joilla jokaisella on omat erikoiskyvyt, aseet ja taktiikat.

JÄNNITTÄVÄ 1930-LUVUN KAMPANJA

Koe railakas uusi seikkailu 1-4 pelaajaalla hektisellä toiminnalla, petollisilla ansoilla ja uhkarohkeilla tarinoilla höystettynä.

LEGIOONITTAIN HIRVIÖITÄ

Taistele selkä selkää vasten armeijoittain parveilevia myyttisiä uhkia vastaan, jotka muinainen egyptiläinen noitakuningatar Seteki on päästänyt valloilleen.

PIILOITETTUJA AARTEITA

Ole tarkkana salaisten luolien ja haudattujen rikkauksien varalta, mutta pidä silmäsi auki tai saat kokea mistä kirotuissa ansoissa on kyse!

Ominaisuudet:

  • Neljä pelattavaa hahmoa: tiennäyttäjä, insinööri, tutkija ja sotilas
  • Päällekäyviä laumoja muumioita ja epäkuolleita hirviöitä
  • Suuria, tuhovoimaisia ja hirviömäisiä Guardian-vartijoita
  • Unohdettu maailma sijaitsee Egyptin pinnan alla: hylättyjä arkeologisia tutkimuspaikkoja, yksityiskohtaisia ja mahtavia hautapaikkoja, sekä autioita muinaisia asutuksia
  • Koe oudon maailman majesteetillinen mittakaava