Sony wf-c500 true wireless headphones white

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
80,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Koe Bluetooth-liitettävyyden vapaus täysin langattomilla WF-C500-Bluetooth-korvanapeilla. Korkealaatuinen ääni, pitkä akunkesto, äänen mukautus, helppokäyttöisyys ja vedenpitävä muotoilu takaavat, että voit nauttia musiikkiviihteestä missä tahansa.

Ominaisuudet

Miellyttävämpi kuuntelukokemus
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa korkeat taajuudet ja vaimeat häivytysäänet ja tarjoaa aidomman kuuntelukokemuksen. Voit myös räätälöidä musiikin oman makusi mukaiseksi Sony | Headphones Connect -sovelluksen EQ-toiminnolla.
Luonnollisempaa musiikkia
Kun musiikkitallenne pakataan, musiikista häviää korkeita taajuuksia, jotka tuovat siihen yksityiskohtia ja rikkautta. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) palauttaa nämä osat tarkasti ja tuottaa korkealaatuisen äänen, joka on lähellä alkuperäistä tallennetta.
Äänentoisto mielesi mukaan
Muokkaa ääni oman makusi mukaiseksi. Valitse erilaisista esiasetuksista kuuntelemaasi musiikkityyliin sopiva äänenlaatu. Tai luo ja tallenna omat asetuksesi Sony│Headphones Connect -sovelluksen EQ Custom -toiminnolla.
Pienet ja kevyet, hyvin korvaan sopivat
Pienikokoiset korvanapit sopivat korviin tukevasti ja mukavasti. Pyöreän reunattoman muodon ansiosta niitä on mukava käyttää, joten voit keskittyä tärkeimpään - musiikkiin.
Aina mukaan mahtuva, taskukokoinen kotelo
Sylinterinmuotoinen latauskotelo on erittäin pieni ja helppo kuljettaa taskussa tai laukussa, joten voit aina ottaa korvanappisi mukaan. Läpikuultava, huurrelasia muistuttava kansi antaa kotelolle ylellistä tyylikyyttä.
Helpot painiketoiminnot
Sen lisäksi, että WF-C500-kuulokkeiden painikkeilla voi aloittaa ja lopettaa toiston, selata kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta, niillä on myös helppo käyttää älypuhelimen äänikomentoja sekä soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita.
Kuuntele aamusta iltaan nopealla latauksella
Kätevän latauskotelon ansiosta kuunteluaika on jopa 20 tuntia. Ja jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa tunnin lisää toistoaikaa.
Roiskeet ja hiki eivät haittaa
IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita - voit siis rauhassa liikkua musiikin tahdissa.

Korvanappi: 5.4 g
Latauskotelo: 8 cm x 3.09 cm x 3.49 cm / 35 g

Roiskeenkestävä, sweat-resistant, IPX4

Bluetooth 5.0

Akunkesto: Jatkuva toisto: jopa 10 tuntia
Jatkuva puhe: jopa 5 tuntia
Latausaika: 2.5 tunti(a)