Sony PlayStation 5 (PS5) Levyasemallinen Versio

Loppuunmyyty
Rating:
94% of 100
599,90 €
alk. 26,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.06. asti
  • Loppuunmyyty
Osta käytetty 469,00 €
  • Myymälässä / Varastossa 2 kpl

Valmistaudu uuden sukupolven pelaamiseen: PS5

PlayStation 5 (PS5) on Sonyn seuraavan sukupolven konsoli, joka julkaistiin marraskuussa 2020. Se lupaa mullistavaa pelikokemusta, sillä se tarjoaa muun muassa ray tracing -ominaisuuksia, 3D-ääntä, nopeampia latausaikoja ja parannetun ohjaimen. PS5 on myös taaksepäin yhteensopiva PS4-pelien kanssa, joten pelaajat voivat jatkaa suosikkipeliensä pelaamista uudessa järjestelmässä. Löydät kaikki PS5 pelikonsolipaketit täältä: https://www.vpd.fi/pelit/ps5/pelikonsolit.html
Tämä laite sisältää bluray-aseman. Se lukee näin ollen bluray- ja DVD-levyt.

 

Vie pelaaminen aivan uudelle tasolle PS5:n avulla

Tämä laite sisältää bluray-aseman. Se lukee näin ollen bluray- ja DVD-levyt. Löydät kaikki PS5 pelikonsolipaketit täältä: https://www.vpd.fi/pelit/ps5/pelikonsolit.html

PlayStation 5 (PS5) on Sonyn uusin ja paras pelikonsoli, joka on valloittanut pelimaailman myrskyn lailla. Tehokkaan laitteistonsa, next-gen-grafiikkansa ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta PS5 on kaikkien vakavasti otettavien pelaajien pakollinen hankinta. Olitpa sitten kokenut veteraani tai vasta aloittelija pelimaailmassa, PS5 tarjoaa jokaiselle jotakin.

Ensinnäkin PS5:ssä on tehokas kahdeksanytiminen AMD Zen 2 -prosessori, joka selviytyy vaativistakin peleistä helposti. Siinä on myös vaikuttava 8K-tarkkuus, joka takaa kristallinkirkkaan visuaalisen ilmeen ja sulavat ruudunpäivitysnopeudet. PS5:ssä on myös Ray Tracing -tekniikka, joka mahdollistaa eläväiset valotehosteet, jotka herättävät pelit henkiin ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi sen erittäin nopean SSD-tallennusjärjestelmän ansiosta latausajat ovat lähes olemattomat, joten voit hypätä suosikkipeleihisi nopeammin kuin koskaan ennen.

Mutta se, mikä erottaa PS5:n todella muista konsoleista, on sen DualSense-ohjain. Tämä vallankumouksellinen ohjain käyttää mukautuvia liipaisimia, jotka antavat pelaajille haptista palautetta heidän suosikkipeliensä pelaamisen aikana. Tämä tarkoittaa, että tunnet jokaisen nyrkiniskun taistelupelissä tai jokaisen kolauksen ajopelissä aivan kuin se tapahtuisi suoraan edessäsi! Lisäksi sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiutinryhmän ansiosta pelaajat voivat nyt kommunikoida suoraan ohjaimensa kautta ilman kuulokkeita.

PS5:tä koskeva keskustelu ei olisi täydellinen mainitsematta sen uskomatonta kirjastoa, joka sisältää yksinoikeuspelejä, kuten God of War Ragnarök, Gran Turismo 7, Spiderman: Miles Morales, Horizon Forbidden West, jotka hyödyntävät täysin kaikkea, mitä uudella laitteistolla on tarjota. Jos siis kaipaat upeaa pelikokemusta, jollaista ei ole markkinoilla tällä hetkellä tarjolla, Sonyn uusin konsoli PlayStation 5 on oikea valinta!

Nauti salamannopeasta latauksesta, erittäin nopeasta SSD-asemasta ja mukaansatempaavista toiminnoista, kuten kosketuspalautteesta, mukautuvista liipaisimista, 3D-äänestä ja upouudesta PlayStation®-pelien sukupolvesta.

Salamannopea
Räätälöity prosessori, grafiikkasuoritin ja I/O-integroitu SSD-asema asettavat PlayStation-konsolille aivan uudet standardit.

Erittäin nopea SSD-asema
Ota PS5™-konsolille asennetuista peleistä kaikki irti salamannopeiden latausaikojen ansiosta.

I/O-integroitu
PS5-konsolin räätälöidyn integraation ansiosta pelintekijät saavat dataa SSD-asemalta niin nopeasti, että he voivat suunnitella pelejä aivan uudella tavalla.

Mahtavia pelejä
Nauti upeasta grafiikasta ja koe uudet PS5-ominaisuudet.

Säteenseuranta
Uppoudu ennennäkemättömän realistiseen pelimaailmaan säteenseurannan ansiosta. Tuettuihin PS5-peleihin sisällytetty toiminto jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä luoden todenmukaiset varjot ja heijastukset.

4K-TV-pelaaminen
Pelaa parhaita PS5-pelejä upeassa 4K-televisiossasi.

Jopa 120 kuvaa sekunnissa ja 120 Hz:n lähtö
Nauti yhteensopiville peleille tarkoitetun nopean kuvataajuden (jopa 120 fps) takaamasta tasaisesta pelaamisesta ja 4K-televisioihin täydellisesti sopivasta 120 Hz:n lähdöstä.

HDR-tekniikka
Tuetuissa PS5-peleissä on uskomattoman kirkkaat ja aidot värit, kun pelejä pelataan HDR-televisioissa.

8K-grafiikka
PS5-konsolit tukevat 8K-grafiikkaa, joten voit pelata pelejä 4320p:n tarkkuudella varustetuissa näytöissä.

PlayStation 5 (PS5) julkaistiin 19.11.2020!

Lisää PS5-konsolin ominaisuuksia:

Taaksepäin yhteensopivuus
Pelaa PS4 -pelejäsi PS5-konsolilla

Pelin tehostus
Pelaa valikoituja PS4- ja PS VR -pelejä nopeammalla ja sulavammalla kuvataajuudella.

PlayStation®VR-integrointi
Liitä PlayStation VR PS5-konsoliin ja pelaa tuettuja PS VR -pelejä. Jotta voit käyttää PS VR:ää PS5-konsolilla, tarvitset PS4:n PlayStation Cameran2 ja PlayStation Camera -sovittimen (ei ostopakkoa). Lisätietoa sovittimen tilaamisesta jaetaan myöhemmin osoitteessa PlayStation.com.

Sukella keskelle toimintaa
Kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet ja 3D-äänitekniikka vievät lähemmäs pelien tunnelmaa.

Tempest 3D AudioTech
Sukella äänimaailmaan, joka ympäröi sinut joka puolelta. Tempest 3D AudioTech herättää äänimaailman henkiin tuetuissa peleissä, kuunteletpa pelin ääniä kuulokkeiden tai television kaiutinten kautta.

Heighten Your Senses™
PS5:n langattomassa DualSense™-ohjaimessa on lähemmäs pelejä vievä kosketuspalaute1, dynaamisesti mukautuvat liipaisimet1 ja sisäänrakennettu mikrofoni – kaikki samassa ikonisessa ohjaimessa.

Kosketuspalaute
Nauti valikoiduissa PS5-peleissä langattoman DualSense-ohjaimen kosketuspalautteesta, jonka ansiosta tunnet pelissä tekemäsi toiminnot ohjaimen kautta.

Mukautuvat liipaisimet
Valikoiduissa PS5-peleissä voit kokea lähemmäs pelejä vievät mukautuvat liipaisimet, joissa on dynaamiset, pelissä tehtäviä toimintoja simuloivat vastustasot.

Nauti entistäkin mukaansatempaavammasta pelikokemuksesta1 uudella, innovatiivisella PS5™-ohjaimella, jossa on kosketuspalaute ja dynaamiset liipaisintehosteet2. Langattomassa, miellyttävästi muotoillussa DualSense-ohjaimessa on sisäänrakennettu mikrofoni ja luontinäppäin.

Viihde ja sisällöntuotanto
4K Ultra HD Blu-ray™
Katsele 4K Blu-ray -levyjä upeassa 4K-televisiossasi PS5-konsolilla (ei PS5 Digital Edition -konsolilla).

4K-viihteen suoratoisto
Suoratoista 4K-viihdettä tuetuista suosikkisovelluksistasi 4K-televisioon kytketyllä PS5-konsolilla.

Luo ja jaa sisältöä
Luo kuvakaappauksia ja videoita pelien tapahtumista. Jaa ne muiden pelaajien kanssa PlayStation Networkissa tai valikoiduissa sosiaalisen median sovelluksissa.

Tehoa tulee olemaan paljon ja latausajat ovat jotain ihan muuta kuin PS4 PRO -konsolissa.

Ohjain kokee myös päivityksen.

Tulevassa PlayStation 5 konsolissa on kahdeksan AMD:n Zen 2 -mikrosuoritinydintä, joiden avulla kokonaisuus pyörii 3,5 gigahertsin kellotaajuudella. Näiltä osin konsoli on melkein vastaava kuin Microsoftin uusi Xbox Series X konsoli, jossa taajuus on vähän nopeampi 3,8 GHz.

Grafiikkatehosta vastaa 2,23 gigahertsin taajuudella RDNA 2. Kaikkiaan näytönohjain pääsee jopa 10,3 teraflopsin laskentatehoon ja säteenseurantakiihdytykseen. 4K- sekä 8K-resoluutiot ovat molemmat tuettuja.

Konsolista löytyy sisäänrakennettua SSD-tallennustilaa yhteensä 825 gigatavua ja sen lukunopeus on 5,5 gigatavua sekunnissa. PS5:n tallennustilaa voi laajentaa erillisellä M.2 SSD -levyn avulla, jonka lukunopeus täytyy olla sama 5,5 Gt/s. Tarkempi yhteensopivuuslista kerrotaan myöhemmin. Keskusmuistia on konsolissa 16 gigatavun verran, ja se nopeus on 448 Gt/s.

Äänipuolelta saatiin kanssa uutta, kun kerrottiin, että PlayStation 5 konsoli tukee 3D-ääntä, jonka pitäisi antaa pelielämyksiin entistä enemmän läheisyyttä. Eli kaikki äänet tulisivat jostain päin, ei enää pelkkiä taustaääniä.

PS4 peleistä top-100 suosituimpien pelien listalta suurin osa tulee toimimaan myös PS5 konsolissa sen julkaisussa. Ja PS4 pelejä tullaan lisäämään yhteensopiviksi koko ajan lisää eli suurin osa PS4 julkaisusta +4000 pelistä tulee olemaan toimivia myös PS5:lla. Osalle PS4 peleistä tulee myös PS5 tehostettu tila, jossa PS4 pelistä tehdään paranneltu versio PS5:lle.

Tekniset tiedot (tämän hetken tieto):

CPU: x86-64-AMD Ryzen “Zen 2”, 8 ydintä, vaihteleva kellotaajuus aina 3,5 GHz asti
GPU: AMD Radeon RDNA 2 -grafiikkaprosessori, säteenseurantakiihdytys, vaihteleva kellotaajuus aina 2.23 GHz asti (10.3 TFLOPS)
KÄYTTÖMUISTI: GDDR6 16 GB, 448 Gt/s
SSD: 825 GB, 5.5 Gt/s (raw)
PS5 FYYSISET LEVYT: Ultra HD Blu-ray, 100 GB/levy
VIDEO: Tukee 4K 120 Hz ja 8K televisioita, VRR (HDMI ver.2.1)
ÄÄNI: “Tempest” 3D AudioTech

Valmistaudu uuden sukupolven pelaamiseen: PS5
PlayStation 5 (PS5) on Sonyn seuraavan sukupolven konsoli, joka julkaistiin marraskuussa 2020. Se lupaa mullistavaa pelikokemusta, sillä se tarjoaa muun muassa ray tracing -ominaisuuksia, 3D-ääntä, nopeampia latausaikoja ja parannetun ohjaimen. PS5 on myös taaksepäin yhteensopiva useimpien PS4-pelien kanssa, joten pelaajat voivat jatkaa suosikkipeliensä pelaamista uudessa järjestelmässä.

PS5:n laitteisto toimii AMD:n Ryzen Zen 2 -suorittimen ja Navi GPU -arkkitehtuurin voimin, minkä pitäisi mahdollistaa tasainen suorituskyky jopa 4K-resoluutiolla. Konsoli tukee myös 8K-videotoistoa ja korkeita, jopa 120 fps:n kuvanopeuksia. Parantaakseen pelikokemusta entisestään Sony on sisällyttänyt konsoliin uuden DualSense-ohjaimen, jossa on haptinen palaute ja mukautuvat liipaisimet, jotka mahdollistavat entistä kiehtovamman pelaamisen. Lisäksi PS5:ssä on SSD-levy (solid-state drive), joka takaa entistä nopeammat latausajat.

Ohjelmiston osalta PS5:ssä käytetään Sonyn omaa Linuxiin perustuvaa käyttöjärjestelmää nimeltä Orbis OS. Tämä käyttöjärjestelmä on suunniteltu erityisesti pelaamista varten, ja sen pitäisi tarjota virtaviivaisempi käyttökokemus kuin edeltäjänsä. Lisäksi se tukee PC:n ja PlayStation-järjestelmien välistä alustarajat ylittävää pelaamista sekä etäpelaamista suoratoistopalveluiden, kuten PlayStation Now:n tai Google Stadian, kautta.

PlayStation 5 näyttää mullistavan pelaamisen, kun se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Tehokkaiden laitteisto-ominaisuuksiensa ja innovatiivisten ominaisuuksiensa, kuten ray tracingin ja 3D-äänituen, ansiosta pelaajat voivat odottaa täysin uudenlaista uppoutumista, kun he hyppäävät suosikkipeleihinsä PS5:llä.
PS5:n teho: mitä sinun on tiedettävä
PlayStation 5 on Sonyn uusin ja paras pelikonsoli, ja sen konepellin alla on vaikuttavia tehoja. PS5:ssä on tehokas 8-ytiminen AMD Zen 2 -prosessori, mukautettu RDNA 2 -näytönohjain, jossa on 10,28 teraflopsin laskentateho, 16 Gt GDDR6-muistia, erittäin nopea SSD-tallennusjärjestelmä ja tuki 4K-resoluution pelaamiselle jopa 120 kuvan sekuntinopeudella. Kaiken tämän tehon ansiosta PS5 selviytyy helposti jopa markkinoiden vaativimmista peleistä.

Kahdeksanytiminen AMD Zen 2 -prosessori pystyy pyörittämään pelejä jopa 3,5 GHz:n nopeudella, mikä tekee siitä yhden nopeimmista pelikonsoleissa saatavilla olevista prosessoreista. Tämä tarkoittaa, että pelit toimivat PS5:llä sulavammin kuin koskaan ennen. Räätälöity RDNA 2 -näytönohjain mahdollistaa myös upean visuaalisen näyttämisen jopa 10,28 teraflopsin graafisella prosessointiteholla - yli kaksinkertainen määrä verrattuna edeltäjäänsä, PlayStation 4 Proon. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kauniista grafiikoista suosikkipeleissäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ruudunpäivitysnopeuden putoamisesta tai visuaalisen ilmeen pätkimisestä.

Vaikuttavien laitteisto-ominaisuuksien lisäksi PS5:ssä on myös erittäin nopea SSD-tallennusjärjestelmä, joka mahdollistaa salamannopeat latausajat ja lähes välittömät peliasennukset verrattuna perinteisiin kiintolevyjärjestelmiin, joita on muissa konsoleissa, kuten Xbox One X:ssä tai Nintendo Switch Litessä . Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja, jotta voit aloittaa suosikkipelisi pelaamisen, vaan voit hypätä suoraan peliin lähes välittömästi sen jälkeen, kun olet ladannut sen verkkokaupoista, kuten PlayStation Storesta tai Microsoft Storesta .

4K-tarkkuuden tuki jopa 120 kuvan sekuntinopeudella (fps) antaa pelaajille mahdollisuuden kokea suosikkipelinsä uskomattoman yksityiskohtaisina ja nauttia samalla sujuvasta pelisuorituksesta nykyaikaisten televisioiden ja näyttöjen tukemien korkeampien virkistystaajuuksien ansiosta. Lisäksi HDR-tekniikka takaa, että värit ovat eloisampia ja realistisemman näköisiä kuin koskaan ennen, jolloin pelaajat voivat todella uppoutua virtuaalimaailmoihinsa.

Kaiken kaikkiaan Sony on koonnut uskomattoman tehokkaan paketin uuteen PlayStation 5 -konsoliinsa. Sen 8-ytiminen AMD Zen 2 -prosessori , räätälöity RDNA2-näytönohjain , erittäin nopea SSD-tallennusjärjestelmä , 16 Gt GDDR6-muistia ja tuki 4K-resoluution pelaamiseen jopa 120 kuvaa sekunnissa , ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on yksi tehokas laite, joka pystyy tarjoamaan uskomattomia kokemuksia kaikissa lajityypeissä . Olitpa sitten yksinpelissä pelattavien tarinapohjaisten seikkailujen tai intensiivisten moninpelitaistelujen fani, voit olla varma, että seuraavan sukupolven konsolisi on valmis kaikkeen, mitä eteen tulee !
Sonyn uuden konsolin PS5:n ominaisuuksien esittelyt
Sony julkisti hiljattain tulevan PlayStation 5 (PS5) -konsolinsa ominaisuuksien esikatselukuvat, ja pelaajat ympäri maailmaa odottavat innokkaasti sen julkaisua. PS5:n luvataan olevan tehokas pelikone, jonka monet ominaisuudet erottavat sen aiemmista konsoleista.

Ensimmäinen asia, joka erottuu PS5:stä, on sen uusi DualSense-ohjain. Tässä ohjaimessa on haptinen palauteteknologia, joka tarjoaa upean kokemuksen, koska pelaajat voivat tuntea jokaisen pelissä tekemänsä toiminnon. Siinä on myös mukautuvat liipaisimet, joiden avulla pelaajat voivat säätää otteensa voimakkuutta tiettyjä pelejä pelatessaan, mikä antaa pelaajille enemmän kontrollia pelikokemukseensa. Lisäksi DualSense-ohjaimessa on parannetut ääniominaisuudet 3D Audio -tuella ja sisäänrakennetuilla mikrofoneilla äänikeskustelua ja pelien suoratoistoa varten.

Toinen PS5:n jännittävä ominaisuus on sen uusi Ray Tracing -tekniikka, joka mahdollistaa realistiset valaistustehosteet peleissä. Ray Tracing saa esineet näyttämään realistisemmilta simuloimalla tarkasti, miten valo vuorovaikuttaa pintojen kanssa tosielämässä. Tämä antaa peleille paljon elävämmän ulkoasun ja tarjoaa pelaajille todella elämyksellisen kokemuksen.

PS5:ssä on myös erittäin nopea SSD-tallennusjärjestelmä, joka lyhentää latausaikoja huomattavasti verrattuna muiden konsolien perinteisiin kiintolevyihin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa niin kauan tasojen välillä tai käynnistettäessä suosikkipeliäsi - voit hypätä suoraan toimintaan! SSD-levyn ansiosta kehittäjät voivat myös luoda suurempia maailmoja tinkimättä suorituskyvystä tai grafiikan laadusta latausaikojen tai muistirajoitusten vuoksi.

Sonyn PlayStation 5:n mukana tulee myös taaksepäin yhteensopivuus, joten voit pelata kaikkia suosikkipelejäsi aiempien konsolisukupolvien ajoilta uudella järjestelmälläsi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että menetät vanhoja suosikkejasi, kun päivität uusimpaan laitteistoon!

Kaiken kaikkiaan Sonyn tuleva PlayStation 5 näyttää siltä, että siitä tulee hämmästyttävä pelikonsoli, joka on täynnä jännittäviä ominaisuuksia ja teknologioita, jotka mullistavat videopelien pelaamisen! Emme malta odottaa, että se saapuu kauppojen hyllyille myöhemmin tänä vuonna!
Miten valmistautua sujuvaan siirtymiseen PS5:een?
PlayStation 5:n julkaisun myötä monet pelaajat ovat innoissaan siirtymisestä PS4:stä. Vaikka uusi konsoli tarjoaa hämmästyttäviä ominaisuuksia ja pelejä, on kuitenkin muutama asia, jotka sinun kannattaa tehdä ennen vaihtoa, jotta siirtyminen sujuisi ongelmitta.

Varmista ensinnäkin, että PS4 on ajan tasalla. Ennen PS5:een siirtymistä on tärkeää varmistaa, että nykyisessä konsolissasi on sen uusin ohjelmistoversio. Näin varmistat, että kaikki tietosi ja asetuksesi siirtyvät asianmukaisesti päivityksen yhteydessä. Voit tarkistaa päivitykset yksinkertaisesti menemällä Asetukset > Järjestelmäohjelmiston päivitys ja noudattamalla näytön ohjeita.

Varmuuskopioi seuraavaksi tallennustiedostot ja muut tiedot. Voit siirtää pelitallennukset PS4:stä USB-asemaan tai pilvitallennuspalveluun, kuten Google Driveen tai Dropboxiin. Näin voit käyttää niitä uudella konsolilla vaihdon jälkeen. On myös hyvä idea varmuuskopioida kaikki tallennetut kuvakaappaukset ja videot siltä varalta, että ne eivät siirry tallennustiedostojen mukana.

Harkitse myös ulkoisen kiintolevyn hankkimista lisätallennustilaa varten, jos se on tarpeen. PlayStation 5:ssä on 825 Gt sisäistä tallennustilaa, joka ei ehkä riitä kaikille peleille ja mediatiedostoille, jos PS4:lle on tallennettu paljon sisältöä. Ulkoinen kiintolevy voi tarjota lisätilaa, jotta kaikki siirtyy ongelmitta, kun päivität konsoleita.

PS4:stä PS5:een siirtymisen ei tarvitse olla monimutkaista tai stressaavaa, jos otat nämä askeleet etukäteen! Päivittämällä nykyisen konsolisi, varmuuskopioimalla tärkeät tiedot ja harkitsemalla tarvittaessa ulkoisen kiintolevyn hankkimista lisätallennustilaa varten voit varmistaa sujuvan siirtymisen, kun päivität konsoleita tänä jouluna!
Sonyn mullistavan PS5-konsolin potentiaalin vapauttaminen.
Sony PlayStation 5 on markkinoiden uusin ja paras pelikonsoli. Se lupaa tarjota vallankumouksellisen pelikokemuksen tehokkaan laitteistonsa, huippuluokan grafiikkansa ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Pelaajat ympäri maailmaa ovat odottaneet PS5:tä kovasti, ja nyt kun se on vihdoin täällä, on aika vapauttaa sen koko potentiaali.

PS5:n voimanlähteenä on 8-ytiminen AMD Zen 2 -suoritin ja mukautettu RDNA 2 -näytönohjain, joka voi saavuttaa jopa 10,28 teraflopsin nopeuden. Tämä yhdistelmä mahdollistaa uskomattoman yksityiskohtaisen grafiikan, sulavan pelattavuuden ja immersiiviset maailmat. Konsoli tukee myös ray tracing -tekniikkaa, joka lisää peleihin realistisia valaistusefektejä ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi PS5:ssä on sisäänrakennettu 4K Blu-ray -soitin, jolla voit katsella elokuvia upealla selkeydellä, sekä HDR-tuki, joka parantaa visuaalista näyttökykyä yhteensopivilla näytöillä.

PlayStation 5:ssä on myös yksi nykypäivän edistyksellisimmistä ääniteknologioista Tempest 3D AudioTech -järjestelmällä, joka luo mukaansatempaavan äänimaailman 3D-paikkaäänen avulla, joka tuo sinut keskelle toimintaa. Kun tämä ominaisuus on käytössä, voit kuulla viholliset, jotka tulevat mistä tahansa suunnasta, tai määrittää tarkkaan, missä joukkuetoverisi sijaitsevat ruudulla, vain kuuntelemalla tarkkaan.

Yksi Sonyn uuden konsolin jännittävimmistä ominaisuuksista on DualSense-ohjain, joka tarjoaa haptisen palautteen ja mukautuvat laukaisimet, joten voit tuntea jokaisen räjähdyksen tai laukauksen aivan kuin olisit oikeasti paikalla. Ohjaimessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joten voit keskustella ystävien kanssa verkossa ilman ylimääräisiä kuulokkeita tai mikrofoniliitäntää.

Lopuksi Sony on sisällyttänyt peliin joitakin upeita yksinoikeuspelejä, kuten Marvel's Spiderman: Miles Morales, Demon's Souls Remake, Ratchet