Sony PlayStation 4 (PS4) 500 Gt Slim Kahdella ohjaimella Bundle

×

329,00 €
alk. 15,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
Norm. hinta 369,00 €
alk. 15,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
 • Myymälä Vantaa 4
 • Varasto Vantaa 10+
Toimituskulut alk. 3,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.
1 x Sony PlayStation 4 (PS4) 500 Gt Slim   + 0,00 €
1 x Ohjain DualShock 4 Musta V2 SONY PS4 bulk   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun Valintasi
Sony PlayStation 4 (PS4) 500 Gt Slim Kahdella ohjaimella Bundle
Sony PlayStation 4 (PS4) 500 Gt Slim Kahdella ohjaimella Bundle

Varastossa

329,00 €

alk. 15,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti

Yhteenveto

  Nyt VPD:stä uusi Slim PS4 500 Gt kahdella ohjaimella samassa paketissa!

  Sony julkisti uuden entistä siromman ja pienikokoisemman PS4:n vaikuttavalla teholla. Nyt myös HDR tuli mukana!

  Uudistunut ja entistä ohuempi PS4

  • Koe henkeäsalpaavan teräväpiirron uskomattoman elävät värit.
  • Pidä pelit ja sovellukset järjestyksessä ja jaa niitä kavereiden kanssa uudessa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.
  • Tallenna pelit, sovellukset, kuvakaappaukset ja videot 500 Gt:n muistiin.
  • Viihdesovelluksista saat kaikki parhaat televisiosarjat, elokuvat ja paljon muuta.


  Lyömätön hallinta

  Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen ulkoasu ja tuntuma ovat uudistuneet. Nyt mukana entistä selkeämpi värikäs valopalkki, jonka ansiosta otat pelin haltuun kaikkien aikojen ergonomisimmalla ja helppokäyttöisimmällä PlayStation-ohjaimella.

  Pelaajien parasta
  Kehittäjien ideoimana

  PS4-järjestelmä keskittyy pelaajaan sekä parhaiden pelien ja mukaansatempaavien kokemusten tarjoamiseen. PS4-järjestelmän ansiosta maailman parhaimmat pelinkehittäjät voivat toteuttaa hurjimmatkin visionsa ja venyttää pelaamisen rajoja, sillä järjestelmä on suunniteltu vastaamaan heidän tarpeisiinsa. PS4-järjestelmän sydän on tehokas, konsolia varten suunniteltu mikrosiru, joka helpottaa pelinkehitystä ja lisää alustalla luodun sisällön monipuolisuutta. Lopputuloksena saadaan uusia pelejä ennennäkemättömän laadukkaalla ulkoasulla ja mukaansatempaavalla pelimekaniikalla.

  Jaetut pelikokemukset

  Haasta yhteisösi jäseniä ja jaa voitonhetkesi yhdellä näppäimen painalluksella. Paina ohjaimen SHARE-näppäintä, selaa edellisiä peliminuutteja ja merkitse kohta, jonka haluat jakaa. Palaa heti pelin pariin ja jätä pelivideo latautumaan verkkoon taustalla. PS4-järjestelmän avulla voit myös jakaa pelikuvan live-lähetyksenä.

  Suoritustehoa

  Videopelialan luovimpien mielten suunnittelema PlayStation 4 antaa pelikehittäjille mahdollisuuden toteuttaa visionsa uudenlaisista huikeista pelikokemuksista.

  Huippunopeat suorittimet, edistynyt grafiikka, lyömätön järjestelmämuisti... Miten tämä kaikki näkyy peleissä? Ne ovat isompia, vauhdikkaampia ja kekseliäämpiä. Enemmän kuin osaat kuvitellakaan.

  Yksilöity sisältö

  PS4-järjestelmä oppii tekemistäsi valinnoista. Se tietää, mistä pidät ja et pidä, ja tarjoaa esiladattua sisältöä suosikkityylilajeistasi ja lempisuunnittelijoiltasi. Lisäksi näet ystäviesi jakamia peleihin liittyviä tietoja, voit seurata kaverisi peliä tai hakea tietoja suositellusta sisällöstä, kuten peleistä, TV-ohjelmista ja elokuvista.

  PlayStation 4-pelejä kämmenelläsi

  PS4-järjestelmän etäkäyttöominaisuus hyödyntää kaiken PlayStation Vita-järjestelmän potentiaalin ja tekee siitä parhaan mahdollisen kumppanilaitteen. PS Vita -järjestelmän avulla pelaajat voivat pelata tiettyjä PS4-pelejä saumattomasti kauniilla viiden tuuman näytöllä Wi-Fi-tukiasemien kautta paikallisverkossa.

  SHARE-näppäin
  Jaa huippuhetket välittömästi

  DUALSHOCK 4 -ohjaimen SHARE-näppäimellä voit jakaa videoita ja kuvia peleistä silmänräpäyksessä. Suoratoista pelikuvaa Ustreamiin tai tallenna, muokkaa ja lataa videoita Facebookiin muutamassa sekunnissa.

  Virallinen Companion App
  Pysy yhteydessä PlayStationiin

  Juttele kaverien kanssa, katso heidän uusia pelivideoitaan ja anna heille vinkkejä virallisella Companion App -sovelluksella matkapuhelimella tai tablet-laitteella.

  Laaja kirjo viihdettä: mm. Viaplay, Netflix, Yle Areena, HBO Nordic, Youtube, Twitch ja Spotify -tuki.

  Toistaa elokuvasi, videosi, musiikkisi ja kuvasi helposti: Blu-ray- ja DVD-levyt, sekä MKV, AVI, MP4, MPEG-2 TS, AVCHD, JPEG, BMP, PNG, MP3 ja AAC (M4A) -tiedostot mm. USB-muistin tai kotiverkon kautta mediaserveriltä (UPnP).

  Pelaamisen uusi ulkomuoto. Koe entistä siromman ja pienikokoisemman PS4:n vaikuttava teho!

  Uudistunut ja entistä ohuempi PS4:

  • Koe henkeäsalpaavan teräväpiirron uskomattoman elävät HDR-värit.
  • Pidä pelit ja sovellukset järjestyksessä ja jaa niitä kavereiden kanssa uudessa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.
  • Tallenna pelit, sovellukset, kuvakaappaukset ja videot kovalevylle.
  • Viihdesovelluksista saat kaikki parhaat televisiosarjat, elokuvat ja paljon muuta.
  • Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen ulkoasu ja tuntuma ovat uudistuneet. Nyt mukana entistä selkeämpi värikäs valopalkki, jonka ansiosta otat pelin haltuun kaikkien aikojen ergonomisimmalla ja helppokäyttöisimmällä PlayStation-ohjaimella.
  • Kutsu ystävä mukaasi seikkailuun, haasta hänet moninpeleihin tai anna hänen pelata puolestasi, vaikka hän ei itse omistaisikaan peliä.
  • Unohda hankalat johdot ja televisio – suoratoista pelejä kodin Wi-Fi-verkossa PC- tai MAC-tietokoneeseen, PlayStation Vita- tai Sony Xperia -laitteeseen.
  • Lähetä seikkailusi suorana muiden nähtäviksi Twitchin, YouTuben tai Dailymotionin kautta.
  • Jaa kuvakaappauksia ja videoita huippuhetkistä Twitteriin ja Facebookiin.
  • Luo ryhmiä, juttele ystävien kanssa tai etsi uusia pelaajia pelaajayhteisöistä.
  • Hanki liittolaisia, tasaa tilit ja pelaa ystävien ja kilpakumppanien kanssa verkossa suosikkipeliesi online-tiloissa – vain PlayStation Plus -palvelussa.
  • PS4-käyttöjärjestelmän säännölliset päivitykset tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia ja uusia tapoja muodostaa yhteyksiä, jakaa ja pelata.


  Monipuolinen ja tehokas PlayStation 4 -järjestelmä tarjoaa dynaamista ja yhteisöllistä pelaamista, vaikuttavaa grafiikkaa ja nopeutta, yksilöityä sisältöä, integroituja yhteisöllisiä toimintoja sekä innovatiivisia kahden näytön ominaisuuksia. PS4-järjestelmä keskittyy pelaajiin ja yhdistää ennennäkemättömän sisällön, mukaansatempaavan pelikokemuksen, parhaat digitaaliset viihdesovellukset ja vain PlayStationille saatavana olevan sisällön.

  PS4-järjestelmä keskittyy pelaajaan sekä parhaiden pelien ja mukaansatempaavien kokemusten tarjoamiseen. PS4-järjestelmän ansiosta maailman parhaimmat pelinkehittäjät voivat toteuttaa hurjimmatkin visionsa ja venyttää pelaamisen rajoja, sillä järjestelmä on suunniteltu vastaamaan heidän tarpeisiinsa. PS4-järjestelmän sydän on tehokas, konsolia varten suunniteltu mikrosiru, jossa on kahdeksan x86-64-ydintä ja huippuluokan 1.84 TFLOPS -grafiikkasuoritin sekä 8 Gt:n huippunopea GDDR5-järjestelmämuisti, joka helpottaa pelinkehitystä ja lisää alustalla luodun sisällön monipuolisuutta. Lopputuloksena saadaan uusia pelejä ennennäkemättömän laadukkaalla ulkoasulla ja mukaansatempaavalla pelimekaniikalla.

  PS4-järjestelmä on kevytrakenteinen ja sen suoraviivainen runko on edestä ja takaa teräväkulmainen, mikä helpottaa laitteen käyttöä. Uusi järjestelmä on toiminnaltaan aidosti sosiaalinen, sillä sen avulla voi seurata sekä kavereiden toimintaa että pyytää heitä avuksi hankalan pelitilanteen ratkaisemiseksi. Ustreamin jako-ominaisuuden avulla kaverit voivat liittyä mukaan auttamaan tai kommentoimaan peliä reaaliajassa.

  DualShock 4-ohjaimen uudet innovaatiot tarjoavat entistä mukaansatempaavampia pelikokemuksia. Ohjaimessa on huipputarkka kuusiakselinen liiketunnistin ja päälipuolelle sijoitettu kosketusalue, jonka avulla voit pelata ja vaikuttaa peleihin aivan uusilla tavoilla. Uuden SHARE-näppäimen ansiosta videon suoratoisto ja jakaminen on vain yhden painalluksen päässä.

  Haasta yhteisösi jäseniä ja jaa voitonhetkesi yhdellä näppäimen painalluksella. Paina ohjaimen SHARE-näppäintä, selaa edellisiä peliminuutteja ja merkitse kohta, jonka haluat jakaa. Palaa heti pelin pariin ja jätä pelivideo latautumaan verkkoon taustalla. PS4-järjestelmän avulla voit myös jakaa pelikuvan live-lähetyksenä.

  Ominaisuudet:

  • PS4 tarjoaa pelejä, joita voit pelata milloin, missä ja miten tahansa. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti maailman parhaiden kehittäjien tarpeita ajatellen.
  • Voit päivittää PS4:n, vaikka se olisi sammutettuna.
  • Tallennetun pelin jatkaminen onnistuu hetkessä siitä, mihin jäit - PS4:n "keskeytystila" poistaa latausajat, ja pääset jatkamaan pelaamista yksinkertaisesti virtapainiketta painamalla.
  • Gaikain tekniikan ansiosta voit kokeilla heti minkä tahansa sinua kiinnostavan pelin osia PlayStation Storessa.
  • PS4:n uudistetusta valikkonäytöstä voit katsoa, mitä kaverisi puuhaavat ja mitä pelejä, TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkia sinulle suosittelemme.
  • Jaa pelisi Ustreamin avulla. Jos et pääse eteenpäin, kaverisi voivat liittyä mukaan auttamaan tai kommentoimaan peliäsi reaaliajassa.
  • Voit käyttää pelaamisen aikana monia eri sovelluksia, kuten verkkoselainta.
  • Voit pelata PS4-suosikkipelejäsi PlayStation Vitalla Wi-Fi-yhteyden ja etäkäytön avulla.
  • Uusi PlayStation App muuttaa älypuhelimesi lisänäytöksi - voit esimerkiksi katsella karttaa tai tarkistaa, miten kaverisi selvittää samaa pelin osaa.
  • Laaja kirjo viihdettä: mm. Viaplay, Netflix, Yle Areena, HBO Nordic, Youtube, Twitch ja Spotify -tuki.
  • Toistaa elokuvasi, videosi, musiikkisi ja kuvasi helposti: Blu-ray- ja DVD-levyt, sekä MKV, AVI, MP4, MPEG-2 TS, AVCHD, JPEG, BMP, PNG, MP3 ja AAC (M4A) -tiedostot mm. USB-muistin tai kotiverkon kautta mediaserveriltä (UPnP).


  Tekniset tiedot:

  • BD/DVD-asema (vain luku):
  • BD x 6 CAV
  • DVD x 8 CAV

  Pääsuoritin:

  • Yksipiirinen mukautettu suoritin
  • Keskussuoritin: x86-64 AMD Jaguar, 8 ydintä, alhainen virrankulutus
  • Grafiikkasuoritin: 1,84 teraflopsia, AMD:n uuden sukupolven Radeon-pohjainen grafiikkasuoritin

  Muisti:

  • GDDR5 8 Gt

  Tallennustila:

  • 500 Gt:n kiintolevyasema

  Tulo/lähtö:

  • Kaksi USB 3.1 (Super-Speed USB) -liitäntää (edessä)
  • Yksi AUX-liitäntä

  Viestintä:

  • Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
  • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
  • Bluetooth 4.0
  • AV-lähtö
  • HDMI

  Virrankulutus:

  • Enintään 165 W

  Ulkoiset mitat:

  • Leveys n. 265 mm, korkeus 39 mm, syvyys 288 mm
  • Paino noin 2,1 kg

  Sisältö:

  • PlayStation 4 konsoli × 1
  • Langaton ohjain (DUALSHOCK 4) × 2
  • Mono headset × 1
  • AC-virtajohto × 1
  • HDMI kaapeli × 1
  • USB kaapeli × 1


  Huom: Optinen ääniliitin puuttuu Slim-mallistossa.

  SONY varaa tiedot: Ominaisuuksiin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

  Lisätietoja
  takuu12 kk
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Sony PlayStation 4 (PS4) 500 Gt Slim Kahdella ohjaimella Bundle
  Arviosi