Sniper Elite 3 Ultimate Edition Switch

×

44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa 1
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.
Osta käytetty 34,99 €
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa

Sniper Elite III Ultimate Edition sisältää Sniper Elite III –pelin, neljä täysin uutta kampanjatehtävää sekä nipun erilaisia aseita käyttöösi.

Nintendo Switch-versiolla voit pelata myös langattomasti moninpeliä paikallisesti ja hyödyntää kosketusnäyttöä. Amerikkalainen OSS-agentti Karl Fairburne on palannut toiminnan pariin! Mutta herra Fairburne ei ole turvallisessa paikassa, vaan vihollislinjojen takana toisen maailmansodan myrskyisissä maisemissa.

Tällä kertaa hänet nähdään toiminnassa Pohjois-Afrikan maisemissa, jossa hänen äärimmäisen taitavat tarkka-ampujan taidot tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Liittoutuneiden joukot saavat vastaansa Saksan pelottavat Tiger-tankit ja kaikki apu on varsin tervetullutta. Sniper Elite 3 vie pelaajansa Afrikan eksoottisiin ja karuihin maisemiin, jossa pelkkä tiedustelutehtäväkin voi kääntyä todelliseksi taisteluksi ja vaarallisen vihollisen metsästämiseksi. Saksan ylivertaiselta vaikuttava teknologia on vain askeleen päässä liittoutuneiden murskaamisesta, mutta voiko yksi mies vaikuttaa sodan kulun kääntämiseen?

Avoimeen pelimaailmaan perustuva Sniper Elite 3 esittelee sarjan uudistuneen pelin, mutta tuttua kill cam -ominaisuutta unohtamatta. Entistä upeampi, tarkempi ja yksityiskohtaisempi tarkka-ampujatoiminto on mukana myös tällä kertaa ja ampujan osumat ovat omiaan puhumaan sodan karua kieltä.

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sniper Elite 3 Ultimate Edition Switch
Arviosi