Singstar SuomiHitit PS2 (Käytetty)

×

24,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.11. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

SingStar SuomiHitit sisältää kokoelman erilaisia suomalaisia suosikkibiisejä huippuartisteilta, kuten Dingolta, Eppu Normaalilta, Tehosekoittimelta ja Mambalta. Mukana myös uudempia hittejä tämän hetken kuumimmilta artisteilta, kuten Anna Puulta ja Jenni Vartiaiselta. PlayStation 2:n versiossa on yhteensä 25 suomihittiä.

Pelissä on SingStarille tuttuun tapaan yksin- ja kaksinpelivaihtoehdot, jotka mahdollistavat laulamisen yksin tai kaverin kanssa. Pelin innovatiivinen tekniikka pisteyttää esityksen äänen, vireen ja rytmin mukaan. Lisäksi langattomat mikrofonit mahdollistavat entistä vapaamman laulukokemuksen – joten unohda sotkuisat piuhat ja harmistuttavan pieni liikkumistila. Nyt voit laulaa täysin keuhkoin vaikka pöydällä tanssien.

SingStar on myös pullollaan uusia ominaisuuksia, niistä uusimpana Video Editor, joka antaa mahdollisuuden luoda omia musiikkivideoita ystäviesi kanssa. Tarvitset vain PlayStation Eye -kameran sekä PlayStation Networkista maksutta ladattavan Video Editor -ohjelman. Voit itse editoida ja tuunata musiikkivideosi hyödyntäen Video Editorin erilaisia efektejä. Tämän jälkeen voit jakaa luomuksesi SingStar-yhteisössä kenen kanssa haluat.

 SingStar SuomiHitit lanseerataan 2010 syksynä PlayStation 2:lle  joten viritä äänijänteesi kuntoon ja valmistaudu laulamaan SuomiHittien tahtiin.

 

Lisätietoja
takuu1 kk
Arvostelut


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Singstar SuomiHitit PS2 (Käytetty)
Arviosi