Sims 3 - Starttipaketti (Sims 3 -peli + Iltahuvit + Luksuslukaali) PC (DVD)

Sims 3 - Starttipaketti (Sims 3 -peli + Iltahuvit + Luksuslukaali) PC (DVD)

39,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.11. asti
 • Myymälä Vantaaloppu
 • Varasto VantaaloppuThe Sims 3 Starttipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset lähtiessäsi matkalle simien maailmaan, yksilöllisten simien luontiin ja heidän elämänsä ohjaamiseen. The Sims 3 -pelissä voit muokata kaikkea simien ulkonäöstä heidän kotinsa sisustukseen. Voit auttaa simejä täyttämään kaikki unelmansa tai jättää heidät oman onnensa nojaan ja katsoa, mitä tapahtuu! Tämä mahtava paketti sisältää myös The Sims 3 Iltahuvit -lisäosan, joka tuo simiesi ulottuville kaupungin kuumimmat bilepaikat, sekä The Sims 3 Luksuslukaali -kamasetin, jolla voit sisustaa simiesi kodeista tyylikkäitä luksuslukaaleja. Tämän mahtavan monipuolisen sisällön avulla olet valmis hyppäämään kaikkien aikojen syvällisimmän, viihdyttävimmän ja hauskimman simulaation maailmaan!


OMINAISUUDET

The Sims 3 Starttipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset lähtiessäsi matkalle simien maailmaan! Voit luoda yksilöllisiä simejä, ohjata heidän elämäänsä ja muokata kaikkea simien ulkonäöstä heidän kotinsa sisustukseen. Tämä mahtava paketti sisältää myös The Sims 3 Iltahuvit -lisäosan, joka tuo ulottuvillesi kaupungin kuumimmat bilepaikat, sekä The Sims 3 Luksuslukaali -kamasetin, joka sisältää paljon tyylikkäitä ja moderneja esineitä!

The Sims 3

Luo juuri sellaisia simejä kuin mielikuvituksestasi kumpuaa! Onko simisi pahis? Romantikko? Vainoharhainen? Valitsemasi luonteenpiirteet tekevät simeistäsi ainutlaatuisia. Voit päättää, tuleeko heidän unelmistaan totta, ja ohjata siten heidän kohtaloaan.Muokkaa mitä vain! Rakenna simisi unelmakoti! Voit muokata kaikkea simisi vaatteista ja huonekaluista autoon.Jaa, tee ostoksia ja pidä yhteyttä! Verkossa voit muun muassa tehdä videoita, esitellä luomuksiasi ja ladata ainutlaatuista sisältöä.
 

The Sims 3 Iltahuvit -lisäosa

Hengaa kaupungin kuumimmissa paikoissa. Simisi voivat juhlia aamutunneille asti tanssiklubeilla ja lounge-baareissa.Kerää mainetta ja mammonaa. Liity bändiin tai ryhdy mehumestariksi, ohjaajaksi tai paikalliseksi julkkikseksi. Jos eksyt yöaikaan tietyille alueille, saatat päätyä elämään vampyyrina.

 

The Sims 3 Luksuslukaali -kamasetti

Luksuskalusteita simisi makuuhuoneeseen, viihdehuoneeseen, työhuoneeseen ja terassille: moderneja sohvia, ultraohuita televisioita, videopelijärjestelmiä ja monenkirjavaa taidetta.Uudista simisi vaatekaappi muodin kuumimmilla asuilla, räätälöidyillä puvuilla ja hienostuneilla ulkovaatteilla.

Ladattavaa bonussisältöä: Treffi-ilta! Treffi-ilta-kokoelman asusteilla simisi voi hurmata tiensä klubijonon kärkeen tai tanssia läpi yön!

 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Sims 4 PC välitön email toimitus

  Sims 4 PC välitön email toimitus

  • Myymälä Vantaakplyli 10
  • Varasto Vantaakplyli 10
  24,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Sims 4 peli ja Kissat ja Koirat Bundle PC/MAC

  Sims 4 peli ja Kissat ja Koirat Bundle PC/MAC

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  49,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Sims 4 Duunipäivä (lisälevy) PC/MAC

  Sims 4 Duunipäivä (lisälevy) PC/MAC

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  38,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Sims 4 PC

  Sims 4 PC

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl3
  28,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.