Saints Row Day One Edition PS4

 
26,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tervetuloa Santo Ilesoon, elävään kuvitteelliseen kaupunkiin Amerikan lounaisosan sydämessä. Maailmassa, joka on täynnä rikollisuutta ja jossa laittomat ryhmittymät taistelevat vallasta, ryhmä nuoria ystäviä ryhtyy omaan rikolliseen yritykseensä, kun he nousevat huipulle pyrkiessään itsetehtyiksi.

Tulevana pomona, Neenah, Kevin ja Eli rinnallasi, muodostat The Saints - ja kohtaat Los Panterosin, The Idolsin ja Marshallin, kun rakennat valtakuntaasi Santo Ileson katujen toiselle puolelle ja taistelet hallinnastasi kaupunki. Viime kädessä Saints Row on tarina start-up-yrityksestä, mutta The Saintsin liiketoiminta sattuu olemaan rikollista.

Koe suurin ja paras Saints Row'n leikkipaikka, joka on koskaan luotu; Santo Ileson ainutlaatuinen rönsyilevä maailma on taustana villille, elämää suuremmalle hiekkalaatikolle, jossa on jännittäviä sivuharrastuksia, rikollisia yrityksiä ja menestystehtäviä ampuessasi, ajaessasi ja siipipukussa huipulle.

Ilmaise itseäsi ja päästä sisäinen pyhimyksesi valloilleen edistyneimmällä muokkaustyökalusarjalla, joka on tähän mennessä nähty avoimen maailman pelissä – tee hahmostasi, autostasi ja miehistöstäsi omasi.

Sukella eeppisiin tulitaisteluihin ja nopeisiin takaa-ajoihin ja näe törkeitä vain Saints-Row'n hetkiä alkuperäisessä tarinassa, joka kuvaa pyhien merkittävää nousua valtaan. Nauti vapaudesta pelata koko kampanjan ajan ystäväsi kanssa saumattoman ja liittämättömän yhteistyöpelin kautta, jossa voit sekä rikkoa jengisi rajoja että luoda omia pelihetkiä yhdessä.

  • Todista Saintsin syntymää – Toista toiminnan menestystarina, joka on täynnä rikollisuutta, poikkeuksellisia kohtauksia ja tunnusomaisia ​​yllätyksiä huumorilla.
  • Tutustu oudoihin, villiin, länteen – Sukella Santo Ilesoon, joka on kaikkien aikojen suurin ja paras Saints Row -leikkipaikka, joka sijaitsee yhdeksällä ainutlaatuisella alueella, joita ympäröi Lounais-aavikon valtava, majesteettinen kauneus.
  • Rakenna rikollisvaltakuntasi – Ota kaupunki haltuunsa kortteli kerrallaan, käy sotaa vihollisryhmittymiä vastaan ​​ja vahvista otettaan kaduilla nerokkailla rikollisilla hankkeilla.
  • Tuliaseet. PALJON aseita – Ammu revolvereita lantiolta, ammu ja unohda raketinheittimellä tai hävitä läheltä käyttämällä lähitaistelun raskassarjaa ja raakoja tuhoja. Laaja valikoima tuttuja ja eksoottisia aseita, kaikki muokattavissa ja kaikki tappavan hauskoja.
  • Lähde kaduille ja taivaalle – räjäytä kaupunki- ja aavikkoympäristöissä millä tahansa autolla, polkupyörällä, lentokoneella, helikopterilla, VTOL:illa, ilmatyynypyörillä, hoverboardilla, mikroautoilla tai varustamalla siipipukusi liikkumiseen.
  • Ennennäkemätön räätälöinti – Luo unelmiesi pomo sarjan kaikkien aikojen laajimmalla hahmojen mukauttamisohjelmistolla ja täydennä sitten ulkoasu uskomattomilla aseiden ja ajoneuvojen vaihtoehdoilla.
  • Saumaton yhteistyö – Koe kaikki tarjottava ystäväsi kanssa milloin tahansa täysin kytkemättömän drop-in/drop out -yhteistyön kautta, jolloin jompikumpi teistä ei tarvitse viedä outoa toimintaa. Pelaa mukavasti yhdessä tai tee uusia kepposia joukkuekaverillasi. Loppujen lopuksi, kuka on pomo nyt

 

Ennakkotilaa nyt ja hanki Idols Anarchy Pack.

Idols Anarchy Pack sisältää:

• Idols DJ Helmet
• Idols Twinkle Bat
• Idols Sandstorm Scrambler

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 13,99 €