Rome Total War Anthology PC (DVD)

×

13,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Pakkauksen sisältö:

Rome: Total War
Rome: Total War Barbarian Invasion Expansion Pack
Rome: Total War Alexander Expansion Pack


Rome Total War:

 

Eeppisimmät ja elokuvallisimman näköiset massataistelut koskaan. Taistelukentillä jopa 10 000 miestä komennossasi samanaikaisesti.

Vuosisadan mittainen kampanja joka haastaa pelaajan toimimaan keisarikuntansa taloudellisilla, poliittisilla, uskonnollisilla ja sotilaallisilla tasoilla.

Ennennäkemätön skaala ja yksityiskohtaisuus takaavat Rome: Total War:in etusijan historiallisten sotapelien joukossa.

Äänestettiin vuoden 2004 parhaaksi strategiapeliksi sekä IGN:n, Gamespyn ja Gamespotin sivuilla.

Rome: Total War on saavuttanut kaikkien aikojen toiseksi korkeimman PClle tehdyn reaaliaikaisen strategiapelin arvon Gamerankings.comissa arvostelukeskiarvolla 91.7%.

Rome Total War - Barbarian Invasion

On vuosi 363 ja pysäyttämättömältä vaikuttava barbaarien hyökyaalto on kerääntymässä rakoilevan Rooman keisarikunnan rajoille. Valitse joko barbaariheimojen päällikkyys ja revi hajalle antiikin historian mahtavin valtio tai hallitse Rooman legioonia ja muuta historian kulkua ikuisiksi ajoiksi!

Barbarian Invasion on laajennus miljoonia kappaleita myyneeseen ja useasti palkittuun PC:n Rome: Total War –strategiapeliin, joka on sijoitettu kaksisataa vuotta Rooman pääkampanjan jälkeiseen aikaan. Paketti sisältää täysin uuden strategisen kartan joka heijastaa kahden vuosisadan aikaisia muutoksia Rooman valtakunnan alueella.

Peliin on lisätty kymmenen uutta pelattavaa osapuolta, joista jokaisella on uudenlaisia rakennuksia, sotayksiköitä ja teknologiaa. Roomaa varjostavat uhat ovat niin ankaria kuin moninaisiakin - aina sassanidien sotaelefanteista tappaviin frankkien kirveenheittäjiin ja verenhimoisiin hunniratsumiehiin.

Historian suurimman valtakunnan kohtalon päättävä eeppinen sota on nyt sinun käsissäsi!

Uudelleensuunniteltu kampanjakartta heijastaa kahdensadan vuoden mittaista poliittista kuohuntaa.

Rome Total War - Alexander
 

Alexander on toinen virallinen laajennus palkintoja haalineeseen Rome: Total War pelisarjaan. Nyt sinulla on mahdollisuus pelata Aleksanteri Suurena, yhtenä historian nerokkaimmista kenraaleista ja toistaa hänen taistelukenttien saavutukset.
Kampanja tarjoaa uuden laajennetun kartan joka kattaa Makedonian, Kreikan ja koko Persian imperiumin. Lisäksi on mahdollista pelata 6 uutta historiallista taistelua jotka avataan järjestyksessä. Nämä historialliset taistelut ovat myös pelattavissa moninpelinä internetin tai lähiverkon välityksellä.

• Uusi kampanja jossa yli 30 tuntia pelattavaa
• 6 uutta historiallista taistelua
• Moninpeli historiallisissa taisteluissa esim. 1vs1, 2vs2 ja 3vs1 asetelmalla
• 4 uutta kansakuntaa
• 60 uutta yksikköä
• Kertojana Brian Blessed (Aleksanteri elokuvasta)

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rome Total War Anthology PC (DVD)
Arviosi