Resistance: Fall of Man PS3

Resistance: Fall of Man PS3

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Resistance: Fall of Man
Vuosi on 1951 ja Eurooppa on kukistunut. Historia kirjoitetaan uudelleen
Käytä sekä armeijan että alienien aseistusta ja taistele joko yksin tai sankarillisissa tiimipohjaisissa taisteluissa. Sotilaallinen toiminta yhdistyy selviytymiskauhuun tarinassa, joka sijoittuu 1900-luvun tuhottuun Eurooppaan.

Vaihtoehtoisella 1900-luvulla mystinen, teknisesti kehittynyt ja pahantahtoinen chimera-rotu on ottanut Euroopan valtaansa. Venäjä ja Manner-Eurooppa kukistuvat nopeasti, ja vain Britannia jatkaa vastarintaa... eikä se suju hyvin.

Tuhon lähestyessä vanha kunnon Amerikan Yhdysvallat karauttaa engelsmannien avuksi jälleen kerran (tosin tässä todellisuudessa TÄMÄ on toinen maailmansota). Päähenkilönä on Yhdysvaltain armeijan kersantti Nathan Hale, kaljupäinen kovanaama, joka on Britannian viimeinen toivo. Sattumalta Nathan on ainoa ihminen, joka pystyy selviytymään chimera-viruksesta. Se ei tuhoa häntä, vaan vahvistaa. Juuri tässä voi olla liittoutuneille ratkaiseva etu.

Insomniacin ensimmäisellä seuraavan sukupolven pelillä on suuret odotukset, sillä Ratchet & Clank -sarjan varjo on pitkä. PS3:n julkaisuvalikoimassa on Resistance mukaan lukien vain kaksi fps-peliä, mikä kohdistaa peliin vieläkin enemmän paineita. Insomniac on kuitenkin tehnyt pelaajille ja PS3:lle kunniaa luomalla esimerkillisen hienon pelin, johon muita tullaan vertaamaan.

Silvottu Englanti

Pohjois-Englannista alkavassa pelissä nähdään kieroutunut versio 1950-luvun Britanniasta. Uneliaat maalaiskylät ovat muuttuneet linnoitetuiksi, palaneiksi taistelutantereiksi, jotka ovat pullollaan epäinhimillisiä vaaroja. Kun siirrytään etelään kohti Lontoota ja chimerojen uhkaa, maalaismaisemassa näkyy kraattereita ja uhkaavan pelottavia, epäinhimillisiä rakennelmia. Vilkkaat kaupungit ovat hukkuneet vihamielisen tekniikan alle: muukalaisten rakennelmat kasvavat vanhojen rakennusten päällä kuin synkät varjot.

Chimerojen vaikutus näkyy jopa vastarintaliikkeessä, sillä ihmiskunta on rakentanut epätoivoissaan taisteluvälineikseen kummallisia ja (50-luvun näkökulmasta) huipputeknisiä kulkuneuvoja, kuten lentävän Kingfisher VTOL -aluksen. Myös aseet ovat kehittyneet: oletusaseena on kranaatteja ampuva rynnäkkökivääri, ja saatavilla on sellainen valikoima chimera-arsenaalia, että Ramboakin hirvittää.

Kuten Ratchet & Clankin tekijöiltä sopii odottaa, Resistancen aseistus ei pelkästään muutu isommaksi ja paremmaksi päivitysten myötä, vaan avainsana on luovuus. Ihmisaseistuksen lisäksi käytössä on Bullseye-taistelukivääri, jolla voi merkata vihollisen, jolloin ammukset hakeutuvat maaliin. Auger-kiväärin ammukset porautuvat esineiden läpi, ja jokainen tiellä oleva este vain lisää ammuksen tappavaa tehoa. Hedgehog-kranaateista lentää kuolettavia piikkejä joka suuntaan, ja yliluonnollisen raketinheittimen ammukset tekevät ilmassa uskomattomia suunnanmuutoksia. Tämä pikainen vilkaisu Resistancen asevalikoimaan riittänee kertomaan, etteivät aseet ole millään tapaa ennalta arvattavia.

Maihinnousu alkaa

Ennalta arvattavuudesta ei voi syyttää myöskään chimeroita. Kehittyneen tekoälyn ansiosta chimerat - aivan vähäpätöisimpiä otuksia lukuun ottamatta - käyttävät suojaa, koukkauksia ja ryhmätaktiikkaa. Niinä harvoina hetkinä, kun tukenasi on sisukas brittien vastarintaliike, nämäkin hahmot käyttävät virtuaalisia hoksottimiaan vihollistulen väistelyyn ja tulituen antamiseen.

Joidenkin suurempien vastustajien nujertaminen vaatii lisää rautaa, ja sitä piisaa ajoneuvojen muodossa. Pääset nopean, kevyen ja tuhoisan Lynx-maasturin sekä massiivisen Sabertooth-tankin ohjaimiin. Voit myös kääntää chimeroiden aseet niitä itseään vastaan ja kylvää tuhoa ravunmallisesta Stalker-ajokista, joka on aseistettu automaattitykillä ja ohjuksilla.

Mahtavaa moninpeliä

Ihmiskunnan viimeisenä toivona kamppaileminen on tietenkin mukavampaa, kun vastuun voi jakaa kaverin kanssa, ja Resistance onkin pullollaan moninpeliominaisuuksia Verkon ulkopuolella chimeroita voi löylyttää yhteistyössä kaverin kanssa jaetun ruudun tilassa, ja kavereista voi ottaa mittaa useissa neljän pelaajan jaetun ruudun kilpailutiloissa.

Voit myös hyödyntää PLAYSTATION®Networkin tehoja ja osallistua verkossa jopa 40 pelaajan (aivan oikein, 40 pelaajan) taisteluihin. Kuudessa jännittävässä pelitilassa voit pistää tuulemaan ihmis- tai chimera-soturina, joista kummallakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa Valittavia tiloja ovat Breach (tavoitteena vastustajan tukikohdan tuhoaminen) Conversion (viimeinen henkiin jäänyt voittaa), Meltdown (solmukohtien haltuun ottamista), tappomatsi, tiimitappomatsi ja lipunkaappaus. Tämän houkuttelevampaa verkkopelitaistelua ei ole vielä nähtykään.Pelin USA-sivusto.

Katso traileri tästä.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Metal Gear Solid - the Legacy Collection PS3 (USA) (Ei taidekirjaa)

  Metal Gear Solid - the Legacy Collection PS3 (USA) (Ei taidekirjaa)

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl1
  29,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Assassins Creed II GOTY + Assasins Creed PS3

  Assassins Creed II GOTY + Assasins Creed PS3

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl2
  12,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Dead Rising 2: Off The Record PS3

  Dead Rising 2: Off The Record PS3

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Resident Evil 5 Gold Move Edition PS3

  Resident Evil 5 Gold Move Edition PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaakpl2
  19,95 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.