Ravensburger 3D Palapeli: Hogwarts Linna (540 palaa) (11259)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
Tarjoushinta 76,99 € Norm. hinta 99,00 €
Säästä 22,01 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 4 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Tylypahkan Suuri sali kokonaisuudessaan, 630 palaa ja tornin palat täydentävät tämän mestariteoksen. Uppoudu velhomaailmaan, kun arvuuttelet tätä vaikuttavaa rakennusta 3D:nä! Virallisena lisenssituotteena tämä yksityiskohtainen rakennus on loistava Harry Potter -lahja.

3D-palapelimme ovat ihanteellisia ja upeita lahjoja kaikille lapsille. Tämä tuote on valmistettu korkealaatuisista muoveista ja FSC-sertifioiduista ja muista valvotuista materiaaleista. Valitsemalla tämän tuotteen tuet maailman metsien vastuullista hoitoa.

Ravensburgerin 3D Harry Potter-palapeli Tylypahkan linna on valmistettu ensiluokkaisella laadulla ja on valmiiksi täytettynä 41,6 x 40,8 x 44 cm. Upeat 3D-palapelit 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Täysin kaikkien tarvittavien Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n testausstandardien mukainen.

Tässä palapelissä käytetään ainutlaatuisia muovipaloja, jotka asetetaan yhteen ja rakentavat tukevan ja vahvan mallin. Liimaa ei tarvita! Kokoa joko silmämääräisesti tai kääntöpuolella olevien numeroiden avulla.

Ravensburgerin palapeleissä on niin paljon positiivista aina hauskoista perheen yhteisistä hetkistä pitkäaikaisiin terveysvaikutuksiin ja jokapäiväisiin mielitekoihin. Ne ovat loistava syntymäpäivä- tai joululahja!